Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Οι Γερμανοί για τον Μανωλά!!

O Ντίτερ Χένες, αδερφός του Ούλι, που συνεργάζεται με διάφορες γερμανικές ομάδες βρέθηκε την Τρίτη στο Σίμουρκ-Ολυμπιακός. Τι είπε ο συνεργάτης του που τον συνόδευε στο Gazzetta.gr για την συνομιλία με τον Κώστα Μανωλά.
Ο Χένες που επισήμως αυτήν την στιγμή δεν είναι σε σύλλογο όμως έχει δίκτυο γνωριμιών στην Γερμανία και πηγαίνει και βλέπει αρκετούς αγώνες προετοιμασίας έδωσε το παρών την Τρίτη στο Σβατς και είδε το παιχνίδι της Σίμουρκ με τον Ολυμπιακό. Μαζί του είχε και έναν συνεργάτη του που είχε και τετ α τετ με τον Κώστα Μανωλά πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Θυμίζουμε πως δεν πάει καιρός που οι γερμανικές "σειρήνες" ηχούσαν για τα καλά για τον Έλληνα στόπερ. Ο συνεργάτης του Ντίτερ Χένες που κρατούσε και σημειώσεις μίλησε στο Gazzetta.gr για την επαφή που είχε με τον παίκτη. "Όχι δεν είμαστε από κάποιο σύλλογο. Με τον Κώστα έχουμε έναν παλιό γνώριμο από την Γερμανία. Ήρθαμε εδώ για να δούμε τον αγώνα.
Είμαστε φαν του Ολυμπιακού και φαν του Μανωλά. Κάναμε μία πολύ καλή κουβέντα και δεν υπήρξε κάτι άλλο", μας επισήμανε όταν τον ρωτήσαμε για την συζήτηση ολίγων λεπτών που έκανε με τον παίκτη. Ο Χένες από την άλλη ήταν διαρκώς χαμογελαστός και είδε με αρκετά μεγάλη προσοχή τον αγώνα.
- Ο Ολυμπιακός το πρωί της Τετάρτης έχει προπόνηση στις 10. Αμέσως μετά θα γίνει το ματς των δημοσιογράφων με το τεχνικό τιμ και όχι μόνο. Στις 6.30 το απόγευμα θα γίνει μία ακόμα προπόνηση (σ.σ. οι ώρες είναι τοπικές). Ίσως πάντως ο Μίτσελ χαρίσει στους παίκτες του την προπόνηση του απογεύματος.
- Στο Λιμάνι εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φετινό του φιλικό.
Οι Γερμανοί για τον Μανωλά - Gallery (Μέσα στο κείμενο)
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: