Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η τούρτα-έκπληξη στον Τσαμπούρη!!

Τα 27 γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Σάββας Τσαμπούρης, με τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης να του επιφυλάσσουν μια ευχάριστη έκπληξη στον αρχηγό της ομάδας.

Η τούρτα-έκπληξη στον Τσαμπούρη
Κάτι παραπάνω από εξαιρετικό είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της βασικής προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι.

Αυτό αποδείχθηκε μετά το φιλικό των Αρκάδων με την Μικτή Ευρυτανίας, αφού στο ξενοδοχείο περίμενε μία τούρτα-έκπληξη τον Σάββα Τσαμπούρη.

Οι παίκτες των «κυανοκίτρινων» γνώριζαν πως ο αρχηγός έχει τα γενέθλια του, του επιφύλαξαν μια μικρή ευχάριστη έκπληξη και γιόρτασαν όλοι μαζί με τον 27χρονο παίκτη.

Στην τούρτα υπήρχαν δύο ποδοσφαιρικά παπούτσια, δύο ποδοσφαιριστές, ένα περικάρπιο και ο αριθμός 27 που… πρόδιδε την ηλικία του εορτάζοντα, με τον Τσαμπούρη να ακούει το «Χρόνια Πολλά» από όλη την αποστολή του Αστέρα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ήταν το ακόλουθο: «Σάββα, Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευτυχία, Πολλές Επιτυχίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και από όλους τους ανθρώπους του Αστέρα που δεν βρίσκονται στο Καρπενήσι, αλλά και από όλους τους φίλους της ομάδας που σε αγαπάνε».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: