Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ανανέωσε ο Διούδης!!

Την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Διούδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Στο 1,5 εκατ. ευρώ η νέα ρήτρα αποδέσμευσης.

Ανανέωσε ο Διούδης!
Θα συνεχίσει να φοράει τα «κίτρινα» ο Σωκράτης Διούδης! Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον διεθνή γκολκίπερ για άλλα τρία χρόνια, με τις υπογραφές να πέφτουν όταν επιστρέψει η αποστολή από την Βουλγαρία, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία.

Κι επειδή ο Έλληνας τερματοφύλακας θεωρείται από τα κύρια περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου, μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σωκράτη Διούδη για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια, με ρήτρα 1.500.000 ευρώ.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, με τον εκπρόσωπό του, ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διούδη στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του κατά την επιστροφή της αποστολής του ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: