Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Όχι απόψε ο ΠΑΟΚ του 1-1!!

Τη γλώσσα του ποδοσφαίρου και όχι της εξέδρας μιλάει ο Αποδυτηριάκιας για τη ρεβάνς με Σάλκε…

Δεν γνωρίζω τι θα φτιάξει απόψε ο ΠΑΟΚ. Ποδοσφαιρικά μιλάμε, όχι οπαδικά. Μη μπερδεύουμε φανέλλες με κορδέλες.
 Μιλάμε για τόπι. Επιμένω ότι δεν γνωρίζω ποια θα είναι η αγωνιστική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στο κρίσιμο παιχνίδι με την Σάλκε. Το πως θα έπαιζε η εξέδρα και χωρίς να παριστάνω τον μάντη Κάλχα δεν θα ήταν δύσκολο να το προβλέψω.

Η γλώσσα της μπάλλας κι όχι της εξέδρας κρατάει απ’ έξω κάθε πρόγνωση, όσο αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Σ’ αυτό δεν θα πόνταρε ούτε ο Θεός. Πολύ περισσότερο ο συγκεκριμένος Άγιος προστάτης του δικέφαλου.

Ο Χουμπ Στέφενς θα παίξει την πρόκριση και οι παίκτες του. Όχι ο κόσμος που περιμένει να χαρεί, ούτε τα ΜΜΕ που ελπίζουν να κονομήσουν.

Θα κρίνουμε την ποδοσφαιρική δράση πάνω στο χορτάρι. Πως  θα δρα και πως θα αντιδρά η ελληνική ομάδα. Μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη στο 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ένας ΠΑΟΚ, από το πρώτο κιόλας λεπτό, σάκος του μποξ απέναντι στην προβληματική, αμυντικά, Σάλκε. Ένας ΠΑΟΚ που, επιτέλους, στο Β’ ημίχρονο άρχισε να αλλάζει μπαλλιές και μετά τη σέντρα.

 Ο αδιάβαστος στο 1-1 Στέφενς είναι πολυτιμότερος από την εξέδρα της Τούμπας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Το κρύο αίμα κι όχι το ντοπάρισμα της καυτής έδρας χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να περάσει την ανώτερη του γερμανική ομάδα. Νομίζω. Να, ένα στοιχείο που πιθανόν να γείρει στην πλάστιγγα.

Ψυχολογικά, δηλαδή, να κτυπήσει τους αντίπαλους του ο ΠΑΟΚ με σωστή στρατηγική και αποτελεσματική τακτική.

Ποιο θα είναι το σχέδιο μάχης που θα δώσει ο Στέφενς στους παίκτες; Και το ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να εφαρμόσουν εναλλακτικές πειθαρχώντας στο γενικό πλάνο αντιμετώπισης της Σάλκε.

Ο Ολλανδός προπονητής πιάστηκε αδιάβαστος στην πρώτη αναμέτρηση. Συμβαίνουν αυτά. Είμαι σίγουρος ότι πήρε πρέφα τι έπαθε, δεν είναι νούμερο ο άνθρωπος, να μην έκανε την αυτοκριτική του. Άσχετο αν, τελικά, του βγήκε θετικό αποτέλεσμα, η ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ τα ΄χε εντελώς χαμένα. Το χειρώτερο, δεν είχε επαφή με τον πάγκο. Την παρτίδα στη ρεβάνς, σε μεγάλο βαθμό, θα την παίξει ο προπονητής της έδρας
Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: