Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

“Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ”


fbdbf37627e10bc9e26fff87ab99e57c_XLΟ βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Μλάντεν Φούρτουλα, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σάλκε αλλά και για τα κοινά στοιχεία με το παιχνίδι με την Μπάγερν στο οποίο ήταν παρόν πριν από 20 χρόνια.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις με το παιχνίδι τότε με την Μπάγερν με το αυριανό με την Σάλκε, και τότε το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 0-0 , τώρα βέβαια ήρθε 1-1 αλλά πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Όλα είναι πιθανό να συμβούν. Απλά πρέπει να το πιστέψουν τα παιδιά, πρέπει να είμαστε ψυχροί και να μην φοβηθούμε τους Γερμανούς , δείξαμε ότι μπορούμε, έχουμε κάποια παιχνίδια στα πόδια μας, βέβαια είναι αρνητικό ότι θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία του, και άμα τα καταφέρει θα αλλάξει επίπεδο. Οικονομικά έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις, ξεφεύγεις σε όλα».
Για τις απουσίες του «δικεφάλου»:
«Ο Λάζαρ και ο Λίνο είναι δυο μεγάλες απουσίες για τον ΠΑΟΚ.  Τον θαυμάζω τον Λίνο, δίνει πολύ μεγάλη βοήθεια παρά την ηλικία του, και την περσινή χρονιά ήταν από τους καλύτερους παίκτες. Μεγάλη ζημιά που δεν θα παίξει και ο Ρούμάνος.  Ξέρει να κόβει και να δημιουργεί παιχνίδι, είναι και αυτός είναι σημαντικό όπλο για την ομάδα και θεωρώ ότι θα στοιχίσει η απουσία του.
Πρέπει να τα δώσουν όλα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστής, να δώσουν το 100% και να πιστέψουν ότι μπορούν να περάσουν, γιατί μπορούν».

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: