Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σλούκας: «Κάθε μέρα και καλύτεροι»

Βέβαιος ότι η Εθνική ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη με την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Σλούκας.

Σλούκας: «Κάθε μέρα και καλύτεροι»
Μπορεί το τουρνουά του Ουλμ να μην ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο για την Εθνική ομάδα μπάσκετ που γνώρισε δύο ήττες αλλά ο Κώστας Σλούκας με δηλώσεις στο σάιτ της ΕΟΚ εμφανίστηκε σίγουρος ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι έτοιμο όταν πρέπει.

Για τις ήττες στη Γερμανία: "Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Σίγουρα είναι ένα μάθημα, θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στη συνέχεια".

Για το αν ήταν "δώρο" ίσως οι ήττες: "Ότι ήταν δώρο δεν μπορούμε να το πούμε, αλλά σίγουρα πρέπει να κάτσουμε να μελετήσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε, όπως είπα για τη συνέχεια".

Για το "Ακρόπολις": "Σίγουρα είναι τρία πολύ δυνατά φιλικά τα οποία πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε πλέον με την δέουσα σημασία".

Για τα περιθώρια βελτίωσης της εθνικής Ελλάδας: "Κάθε μέρα που περνάει πρέπει η ομάδα να βελτιώνεται μέσα από τα παιχνίδια, μέσα από τις προπονήσεις, μέσα από βίντεο για να είναι έτοιμη όταν πρέπει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: