Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Θετικό το Δημόσιο για την ΚΑΕ!


ariskaeΟ δρόμος της υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στις ευεργετικές διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα, του άρθρου 99, ανοίγει διάπλατα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του arenafm.gr, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα γνωμοδοτήσει αύριο (28/09) θετικά για την ΚΑΕ Άρης και το Υπουργείο Οικονομικών, θα ανάψει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι τελικές διαδικασίες της υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99.
Οι πληροφορίες που έχουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο είναι 100% διασταυρωμένες και μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, αναμένεται να υπογράψει αύριο με την σειρά του την γνωμοδότηση και να αποστείλει το σχετικό έγγραφο στα γραφεία της ΚΑΕ μέχρι την προσεχή Παρασκευή.
Μόλις αυτό το έγγραφο φτάσει στα χέρια του Λευτέρη Αρβανίτη, θα προστεθεί στο ογκοδέστατο φάκελο που ετοιμάζει η νομική υπηρεσία της ΚΑΕ Άρης με όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα στοιχεία. Μέχρι την Δευτέρα η ΚΑΕ θα έχει επικυρώσει ακόμη δέκα γραπτές συμφωνίες με πιστωτές, αναμένεται να συμπληρώσει το απαιτούμενο ποσοστό συμφωνιών και να προχωρήσει στην κατάθεση του φακέλου στο δικαστήριο, ώστε να πάρει δικάσιμο και να βάλει την διαδικασία της υπαγωγής στο τελικό της στάδιο.

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: