Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Μπορεί το θαύμα ο ΠΑΟΚ»


Ένας από τους αγαπημένους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Πάτερ Χρήστος φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα, για το σημερινό παιχνίδι ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση κόντρα στην Σάλκε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ και όλοι οι Έλληνες  περιμένουν το βράδυ να έρθει, και να είναι μέρα το βράδυ.
paok-papasΕδώ και αρκετά χρόνια με τον ΠΑΟΚ είμαστε οικογένεια, οι νέοι μας είναι εύκολο κομμάτι να επικοινωνείς μαζί τους απλά πρέπει να είσαι ειλικρινείς και για μένα είναι πάρα πολύ όμορφο».
Για τον ΠΑΟΚ και το σημερινό παιχνίδι: «Έαν οι παίκτες παίξουν με ζήλο, με μεράκι, όρεξη και κέφι νομίζω ότι είναι πιο εύκολα τα πράγματα από ότι ήτανε στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ ότι μπορούμε σήμερα να το κάνουμε το θαύμα, δεν είναι τυχαίο, η ομάδα έχει μια παράδοση πίσω της , είναι εύκολο άμα γίνουμε μια γροθιά και βγάλουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Ήμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν προπονητή σαν το Στέφενς, ο οποίος ήδη έχει δείξει εκπληκτικά δείγματα, αν καταφέρουμε να κάνουμε το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε στην Γερμανία θεωρώ ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα».
Για τον Πάμπλο Γκαρσία και τις καλές σχέσεις που έχουν: « Ο Πάμπλο είναι μεγάλη αδυναμία για μένα. Ξέρει πλέον ποιος είναι ο ρόλος του στην ομάδα, είναι καλά και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να προσφέρει στους παίκτες. Αυτούς τους μεγάλους παίκτες τώρα τους χρειάζεται η ομάδα, είτε μέσα στο γήπεδο είτε έξω από αυτό και έχουμε και άλλους έμπειρους παίκτες.
Για την περίπτωση που επιτευχθεί η πρόκριση: «Ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια, ανεβαίνει από ηθικό από εμπειρία από καταξίωση και βέβαια ανεβαίνεις οικονομικά».
Για τον Μίροσλαβ Στοχ: «Ο Στοχ έχει καταλάβει πολύ γρήγορα που ήρθε, θα δέσει πολύ και με την κερκίδα και με τον κόσμο και είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Για να μιλήσουμε και τεχνικά μας έλειπε πολύ αυτό το
Για το αν βρισκόταν μέσα στο γήπεδο: « Θα το ζούσα με την τρέλα όπως όλοι οι ΠΑΟΚτσίδες. Κουνιέται το σεντόνι και εμείς είμαστε απ έξω. Είμαι δεμένος με τα παιδιά στην θύρα 4 και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε άλλη θύρα. Και πρόσκληση για αλλού να έπαιρνα πάλι στην 4 θα ήμουνα».
Για τα συνθήματα και άμα τα τραγουδάει: «Όσα δεν είναι πολύ βαριά τα φωνάζω κανονικά, Ο ΠΑΟΚ έχει ατελείωτα βαριά συνθήματα, όπως έχει και βαριά ιστορία, και σήμερα δεν τελειώνει τίποτα άμα δεν προκριθούμε».


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: