Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Leto is back!

Άργησε, αλλά είναι ξανά... εδώ! Μετά από 19 μήνες απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε για λογαριασμό της Κατάνια και έδειξε πανέτοιμος για νέα αρχή.

Leto is back
Ταλαιπωρήθηκε, κουράστηκε, «πολέμησε» και ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ξανά… μαζί μας. Η ημερομηνία, 26 Αυγούστου 2013 πιθανώς να γίνει tattoo σε κάποιο σημείο του σώματος του. Κι όχι άδικα.

Γιατί αυτή είναι η μέρα που ο Αργεντινός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ύστερα από 19 μήνες απραξίας. Ήταν 25 Ιανουαρίου 2012, όταν φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Έκτοτε πέρασαν πολλά. Ειπώθηκαν πολλά. Αλλά, όλες οι προβλέψεις για την επιστροφή του, όλες οι γνωματεύσεις των γιατρών έπεφταν στο κενό. Αποτέλεσμα; Να χάσει την μισή προπέρσινη σεζόν κι ενώ είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά στο τριφύλλι, καθώς και να μείνει εκτός σε αυτή που πέρασε.

Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Ο Λέτο κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Ιταλία και μάλιστα στην πρώτη κιόλας αγωνιστική, έπαιξε για 80 λεπτά στο παιχνίδι της Κατάνια με την Φιορεντίνα. Και είχε και συμμετοχή στο τέρμα που σημείωσε η ομάδα του, αφού απ’ αυτόν ξεκίνησε η φάση.

Εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο. Καλή αρχή, Σέμπα! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: