Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Γιοργκέρα «χτυπάει» ο ΠΑΟΚ!


 
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Κριστομπάλ Γιοργκέρα είναι το τελευταίο όνομα που μπαίνει στην λίστα των υποψηφίων, στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου για τον ΠΑΟΚ. Το όνομά του, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας Ιταλικά δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ του «Δικεφάλου» και της Τζένοα, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένοα έχει κλείσει ήδη τον 20χρονο Αργεντινό μέσο Ρικάρντο Σεντούριον της Ρασίνγκ Κλουμπ αλλά επειδή έχει συμπληρώσει τις θέσεις ξένων που δικαιούται να χρησιμοποιεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα, ψάχνει τρόπο να αποδεσμεύσει τον Γιοργκέρα. Έτσι, οι Ιταλοί προσπαθούν να επισημοποιήσουν τη συμφωνία που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιορκέρα είναι γεννημένος στις 4 Αυγούστου του 1988 στο Σαντιάγκο της Χιλής, έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Κόλο-Κόλο στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2011 έχοντας 64 συμμετοχές και 14 γκολ. Το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή στην Τζένοα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών. Με την Ιταλική ομάδα είχε 22 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ έχει παίξει και 4 φορές με την Εθνική ομάδα της Χιλής.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: