Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Θέλεις Μπέιλ; Δώσε 145 εκατ. ευρώ»!

Το ποσό το οποίο αξιώνει η Τότεναμ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα «Sun».

«Θέλεις Μπέιλ; Δώσε 145 εκατ. ευρώ»!
Σχεδόν πενήντα εκατομμύρια – για την ακρίβεια 46 - περισσότερα ζητάει η Τότεναμ για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει η «Sun».

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι οι Λονδρέζοι αξιώνουν 145.35 εκατ. ευρώ από τους «κόκκινους διαβόλους» για να δώσουν την έγκρισή τους για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ο Ντάνιελ Λίβι παρουσιάζεται ενοχλημένος από την στάση του ισπανικού συλλόγου να προχωρήσει τις ετοιμασίες για την ανακοίνωση του παίκτη, ενώ ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, όμως, προέκυψε πως εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ουαλό εξτρέμ και το μυαλό όλων πήγε στη Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ντέιβιντ Μόγες μετά το ντέρμπι με την Τσέλσι διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη φημολογία.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: