Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Φοβόταν ο Μόγιες τον Ζοσέ και ο Ζοσέ τον Μόγιες!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τα… κουλουράκια στο Όλντ Τράφορντ στο Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι. Είναι ένα από τα πρώτα «μεγάλα» παιχνίδια της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από την μια, λοιπόν, Μόγιες κι από την άλλη Μουρίνιο. Στο μηδέν – μηδέν, εν τέλει.
Το θεριό
Ολοφάνερο ότι και οι δυο ομάδες κοίταζαν κυρίως τα μετόπισθεν. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος τους. Να μην χάσουν. Να μην δεχτούν γκολ. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.
Η ήττα, άλλωστε, σε ένα τέτοιο παιχνίδι στο συγκεκριμένο τάιμινγκ μόνο καλό δεν θα έκανε ούτε για την Γιουνάιτεντ, ούτε για την Τσέλσι.
Δεν ρίσκαρε
Μπορεί η Μάντσεστερ να είχε την πρωτοβουλία και την διάθεση για κάτι παραπάνω, όμως κι αυτή δεν ρίσκαρε. Στα ρηχά νερά κινήθηκε ουσιαστικά και ήταν αρκετά προσεκτική. Από την άλλη, η Τσέλσι όσο περνούσε η ώρα έδειχνε όλο και περισσότερο ότι πάει για το μηδέν - μηδέν. Στα τελευταία λεπτά ειδικά.
Όχι κι αξέχαστο…
Το παιχνίδι, λοιπόν, δεν ήταν απ’ αυτό που θα μείνει αξέχαστο. Δεν πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και σασπένς. Ούτε, βέβαια, ευκαιρίες.
Είχε, πάντως, αρκετή τακτική, μονομαχίες κι έναν υποφερτό ρυθμό κατά διαστήματα. Βλεπόταν το ματσάκι, δηλαδή. Μέχρι εκεί, όμως. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: