Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Μια από τα ίδια ο Άρης…»


Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη Γιώργος Κωνσταντινίδης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τον Άρη και το χθεσινό παιχνίδι με την Καλλονή.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
konstantinidis-610x350«Η ομάδα είναι μια από τα ίδια δυστυχώς, χάσαμε δυο παιχνίδια με μικρές ομάδες, που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Αυτό που με στεναχωρώ είναι ότι δεν παίξαμε καλά και δυνατά ούτε στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Δεν έχουμε παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι στις πλάτες τους, λείπουν παίκτες από την μεσαία γραμμή που θα συνδέσουν την ομάδα. Είναι πολύ αρχή ακόμα , έγιναν και λάθη, αναφέρομαι στην συμμετοχή του Ίμπε στο πρώτο παιχνίδι ο οποίος ήταν φανερά ανέτοιμος. Ήτανε λάθος για μένα. Όταν δεν κερδίζεις τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες έχεις πρόβλημα. Παίζουμε δεν παίζουμε καλά αυτά τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες, πρέπει να κερδίζουμε μέσα στο Χαριλάου».
Για τον Σταυρόπουλο: «Ο Σταυρόπουλος είναι παιχταράς, κάνει αυτά που χρειάζεται, δίνει την μπάλα όταν πρέπει και δεν κάνει περιττές ενέργειες , θα αφήσει εποχή πιστεύω».
Για τον τεχνικό του Άρη, Γιάννη Χατζινικολάου: «Όταν η ομάδα δεν πάει καλά ξέρεται ποιος την πληρώνει. Ακόμα και όταν ήρθε στην ομάδα ο Χατζινικολάου υπήρχε δισταγμός από τον κόσμο. Δεν έχω τίποτα με το παιδί αλλά σίγουρα έχει ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης τουλάχιστον μέχρι στιγμής».


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: