Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Πρέπει να αλλάξει εικόνα ο Άρης»

Σαφές ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Ηλιάδη στον Γιάννη Χατζηνικολάου στη χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχαν, μία ημέρα μετά την ήττα από την Καλλονή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Πρέπει να αλλάξει εικόνα ο Άρης»
Εξηγήσεις για την κακή εικόνα του Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ζήτησε ο Δημήτρης Ηλιάδης σε χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ δεν ήθελε να πάρει αποφάσεις εν θερμώ και έκρινε καλό να συναντηθεί μόνο με τον Σερραίο τεχνικό, ο οποίος έχει δεχθεί δριμεία κριτική μετά την ήττα από την Καλλονή μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά το τέλος του ματς ο κ. Ηλιάδης επέλεξε να μείνει σπίτι του, να ηρεμήσει, να «ζυγίσει» τις καταστάσεις και χθες το βράδυ συναντήθηκε με τον 48χρονο τεχνικό, ο οποίος είναι ο καθ΄ ύλη αρμόδιος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Στη χθεσινή τους επαφή ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ζήτησε εξηγήσεις από τον Χατζηνικολάου για το άσχημο ξεκίνημα και του είπε περιμένει άμεσα να δει αποτελέσματα.

Από την πλευρά του, ο Σερραίος προπονητής υποσχέθηκε πως η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει και έτσι ο κ. Ηλιάδης αποφάσισε να του δώσει άλλη μία ευκαιρία, με τη διαφορά ότι πλέον θα βρίσκεται κάθε Κυριακή υπό την πίεση του αποτελέσματος.

«Πρέπει να αλλάξει εικόνα η ομάδα και να προχωρήσουμε», ήταν το μήνυμα του προέδρου στον 48χρονο προπονητή, ο οποίος στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες τόνισε: «Δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα από την 2η αγωνιστική. Ψηλά το κεφάλι και δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: