Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Θα προσεύχομαι για τον ΠΑΟΚ»


Ο Ανίς Μπουσαϊντί που αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και ήταν μέλος της ομάδας που πήρε την πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρ, μίλησε στον Arena 89,4 για εκείνη την εμπειρία:
BOUSAIDIΓια τον αγώνα κόντρα στην Φενέρ:«Το θυμάμαι σαν χθες. Είναι κάτι ξεχωριστό για όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από την ήττα από τον Άγιαξ αλλά όταν έχεις μέταλλο μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε ομάδα. Είχαμε ένα γεμάτο γήπεδο στην Τούμπα και θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Στην Τουρκία όπως θυμάστε η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δύσκολη, οι οπαδοί πίεζαν αλλά είχαμε και εκεί τον κόσμο μας και τους ακούγαμε σαν να ήταν 20,000. Κάναμε καλό παιχνίδι ήμασταν δεμένοι. Δεν φοβηθήκαμε σε καμία στιγμή. Κάναμε το παιχνίδι μας και είχαμε για αντίπαλο τον Στοχ που παίζει τώρα στον ΠΑΟΚ. Προσπάθησα να τον περιορίσω όσο μπορούσα. Δεν το ξεχνώ αυτό το παιχνίδι. Μας είχαν όλοι ως αουτσάιντερ αλλά με την αλληλεγγύη την νοοτροπία και την πειθαρχία δείξαμε ότι αν θέλεις μπορείς να πετύχεις τα πάντα»
Για το γκολ του Μουσλίμοβιτς στην Τουρκία:«Ήταν στο γκολ που είχε σηκώσει την φανέλα που έλεγε « ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα» Έγινε χαμός στα αποδυτήρια. Ήρθαμε στο αεροδρόμιο και ήταν γεμάτο από 3,000 κόσμο. Δεν μπορώ να το ξεχάσω. Φαίνεται στην ζωή ότι όταν πιστεύεις κάτι μπορείς να το πετύχεις»
Για το αν παρακολουθεί τους αγώνες του ΠΑΟΚ:«Ξέρω τα πάντα για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Ξέρω ποιος σκοράρει το λεπτό τα πάντα. Όταν πέτυχε το γκολ ο Στοχ με την Σάλκε ξεσήκωσα όλη την πολυκατοικία»
Για την νέα του ομάδα στην Ουκρανία στην οποία το τεχνικό επιτελείο αποτελείται απόΈλληνες:
«Μιλούσα χθες με τους ανθρώπους της ομάδας από την Ελλάδα. Τον κύριο Καρύδα τον Χριστόπουλο και τους γυμναστές. Είμαστε πέντε έξι άτομα και λέγαμε ότι είναι κρίμα που θα παίζει χωρίς κόσμο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω των απουσιών αλλά άμα έπαιζε σε γεμάτο γήπεδο θα είχε περισσότερες πιθανότητες»
Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να περάσει:«Να μην υπάρχει διαφορετική νοοτροπία από αυτή που είχε στην Γερμανία γιατί η Σάλκε θα είναι σοβαρή. Αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Μάλλον αύριο δεν θα μιλάμε για την προπόνηση στην ομάδα μου αλλά για το που θα δούμε το ματς. Νιώθω Έλληνας. Μπορεί να είμαι Τυνήσιος αλλά αγαπώ την ομάδα και δεν ξεχνάω  τις στιγμές που πέρασα»
Για την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ:«Είναι σημαντικό να περάσει στους ομίλους. Για μένα το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο σημαντικό και από το Μουντιάλ. Είναι σημαντικό για τα οικονομικά και ελπίζω να καταφέρει να μείνει σε αυτό το επίπεδο. Θα μπουν περισσότερα χρήματα, πιθανόν η ομάδα να πάρει περισσότερους παίκτες και θα βελτιώσει τη θέση του στην UEFA που σημαίνει πιο εύκολες κληρώσεις. Παράλληλα θα είναι καλό για τους φιλάθλους και είναι γενικά σημαντικό να μπορέσει να συμμετέχει σε αυτή την διαδικασία»
Και κατέληξε:
«Προσεύχομαι να περάσει ο ΠΑΟΚ. Θα παρακολουθήσω και θα προσεύχομαι να περάσει ο ΠΑΟΚ. Για πέντε έξι μήνες θα παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο με ομάδες όμως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ και θα μπορώ να λέω στους φίλους μου, δείτε αυτή είναι η ομάδα μου»

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: