Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Με νίκες να φέρουμε περισσότερο κόσμο»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Λεβαδειακού εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, που τόνισε ότι η χαρά των Κρητικών θα κρατήσει μόνο για σήμερα, αφού από αύριο μπαίνει στο προσκήνιο το ματς με την Ξάνθη.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη έπλεξε παράλληλα το εγκώμιο του κόσμου, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσουν με νίκες να φέρουν ακόμα περισσότερους φιλάθλους στο Παγκρήτιο, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη μεταγραφή του Αλβάρο Μεχία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης:
Για το παιχνίδι: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απο το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παιδιών. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.Κερδίσαμε δίκαια μια ομάδα η οποία στην πορεία θα αποδειχθεί πολύ καλή.Αυτό μας ευχαριστεί περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε το χαρακτήρα και τη νοοτροπία που θέλουμε σαν ομάδα. Αυτό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν η αιτία που μας οδήγησε στη νίκη.
Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε στο σωστό δρόμο. Σήμερα θα το χαρούμε αλλά από αύριο κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη.Θα προσπαθήσουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Μας συμπαραστάθηκε σε όλο τον αγώνα. Μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι για να κερδίσουμε περισσότερο κόσμο».
Για τον τραυματισμό του Μπαμ-Μπάμ: «Δεν έχω γνώμη ακόμη. Θα το αξιολογήσουμε αύριο».
Για την μεταγραφή του Αλβάρο Μεχία: «Όλοι ξέρουμε την αξία και το βιογραφικό του. Θα μας βοηθήσει πολύ»
Για το νεαρό Παντελάκη, που έγινε την Παρασκευή επαγγελματίας και μπήκε στην αποστολή: «Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν. Ανταμοίφθηκε για την προσπάθεια του».
Για τους Μπαμ-Μπάμ και Μπαντιμπάνγκα και τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις: «Είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν θέλουμε οι παίκτες αυτοί να είναι φωτοβολίδα. Πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση. Οι δρόμοι είναι μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: