Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ώρα… αποφάσεων για Ετό!

Τις… ελπίδες τους για την απόκτηση του Σάμουελ Ετό «παίζουν» στην Ίντερ, καθώς ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ώρα… αποφάσεων για Ετό
Η ώρα της… απόφασης πλησιάζει για τον Σάμουελ Ετό, με τον παίκτη να καταλήγει στο που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, τον Κλαούντιο Βιγκορέλι, ο Καμερουνέζος επιθετικός βρίσκεται κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι, η οποία του προσφέρει διετές συμβόλαιο με έξι εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές.

Ωστόσο, παρά τα αρνητικά, για τους ίδιους δεδομένα, στην Ίντερ ελπίζουν ότι τελικά θα καταφέρουν τον Ετό να επιστρέψει στην ομάδα.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο, για να επισκεφτεί την οικογένειά του και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, είχε συνάντηση με τον Μάσιμο Μοράτι. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις δύο πλευρές.

Σε περίπτωση που τελικά οι «νερατζούρι» δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον Ετό, τότε θα κινηθούν για άλλες περιπτώσεις, καθώς ο Βάλτερ Ματζάρι θέλει οπωσδήποτε έναν ακόμη επιθετικό. Στη λίστα της Ίντερ είναι ο Μποριέλο, ο Κουαλιαρέλα και ο Μάτρι, οι οποίοι, όμως, μόνο εύκολοι στόχοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: