Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σάκης Τσιώλης στο Metropolis: «Μια νίκη θέλει ο Άρης, για να ανακάμψει»


 
Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των Αρκάδων αναφέρθηκε τόσο στο σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε, όσο και στην φημολογία που ξέσπασε περί ενδιαφέροντος του Άρη για να επιστρέψει στον πάγκο του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το ξεκίνημα του Αστέρα στο πρωτάθλημα: «Δεν ξεκινήσαμε όπως τα θέλαμε. και δεν φταίει για αυτό η συμμετοχή μας στο Europa League. Μακάρι να να μπαίναμε στους ομίλους και να είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη όλο το χρόνο».

Για τη φημολογία πως ο Άρης εξετάζει την περίπτωσή του: «Είναι καλό που υπάρχει εκτίμηση και αγάπη από πλευράς Άρη. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Τώρα, όμως, είμαι στον Αστέρα, είμαι πολύ καλά εδώ, και δεν σκέφτομαι κάτι διαφορετικό. Τον παρακολουθώ τον Άρη. Πίστευα και πιστεύω πως έχει δυνατότητες, με ένα καλό αποτέλεσμα θα πάρει τα πάνω του. Δεν έχει καλή ψυχολογία αυτή τη στιγμή. Σε σχέση με πέρσι είναι καλύτερο το ρόστερ».

Για τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Γιάννη Χατζηνικολάου: «Όταν είσαι προπονητής σε μια ομάδα σαν τον Άρη πρέπει να αντέχει στις αποδοκιμασίες. Σίγουρα είναι υπό πίεση ο Χατζηνικολάου όμως ξέρει καλά τον Άρη και τη φύση της δουλειάς του. Χρειάζεται πίστωση χρόνου, όσο πιο γρήγορα έρθει η πρώτη νίκη τόσο το καλύτερο».

Για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε: «Είδα το πρώτο ματς στη Γερμανία, στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Σάλκε, άσκησε τρομερή πίεση. Σήμερα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, το θέμα είναι πως θα το διαχειριστεί. Η απόδοση των Στοχ και Σαλπιγγίδη θα αποτελέσουν βαρόμετρο για την έκβαση του ματς. Κατά τη γνώμη μου, δύσκολα η Σάλκε δεν θα βάλει γκολ. Οι γερμανικές ομάδες, γενικότερα, δεν κοντρολάρουν πολύ το ματς. Πόσω μάλλον τώρα που θέλουν γκολ. Αυτό ίσως τους κάνει πιο ευάλωτους στην άμυνα, και αυτό είναι που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ.

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Με την ποιότητα του ρόστερ του, τον Ιβάν Σαββίδη και τον κόσμο του, ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει δύναμη απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλα θα κριθούν, όμως, στον αγωνιστικό χώρο».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: