Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Άκης Μάντζιος στο Metropolis: «Υπομονή και έξυπνη τακτική για να περάσει τη Σάλκε»


 

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το χθεσινό ντέρμπι της Θράκης στα Πηγάδια:

«Είμαστε στενοχωρημένοι από τον τρόπο που χάσαμε. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Η ισοπαλία πιστεύω θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τους στόχους του Πανθρακικού: «Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και τίποτα παραπάνω. Το καλοκαίρι φύγανε πολλοί καλοί παίκτες και ήρθανε νέα παιδιά καλοί ποδοσφαιριστές,αλλά μέσα σε ένα με ενάμιση μήνα δεν γίνεται να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο 100%. Εμφανίσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και στα δύο ματς. Τόσο στη Λιβαδειά είχαμε μια καλή παρουσία και μπορώ να πω πως χάσαμε μέσα από τα χέρια μας το τρίποντο. Όσον αφορά χθες, δεν απειληθήκαμε καθόλου και μπορούσαμε και από εκεί να φύγουμε με το βαθμό της ισοπαλίας».

Για την συνολική εικόνα του πρωταθλήματος: «Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, και ίσως τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολη, όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουνε πάνω κάτω την ίδια δυναμικότητα και μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις από τον οποιονδήποτε. Εκτός από ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ίσως Ατρόμητο ή Αστέρα, μπορείς να κερδίσεις ή να χα΄σεος από οποδιοδήποτε.

Για την αυριανή μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε: «Είναι ευχής έργο να περάσει ο ΠΑΟΚ και να πάει στους ομίλους. Θα είναι ταυτόχρονα καλό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται να παίξει με υπομονή, και παρ' όλο που περνάει και με 0-0, πρέπει να επιδιώξει γκολ γιατί η Σάλκε είναι Σάλκε και αν δεν προσέξει μπορεί να το πληρώσει. Είναι επικίνδυνη ομάδα και από τη στιγμή που δεν έχει κόσμο το γήπεδο, χρειάζεται πολλή υπομονή και έξυπνη τακτική για να βάλει και να μην δεχθεί γκολ».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: