Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Παντελίδης στο Metropolis: «Πρέπει να ευχόμαστε να περάσει ο ΠΑΟΚ»


 
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάββας Παντελίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Μetropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αλλά και την παρουσία του Κριστιάν Τσάβες, ο οποίος ήδη εντυπωσιάζει.

Αρχικά τόνισε για τον ΠΑΟΚ και το ματς με τη Σάλκε:

«Είναι τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ευχόμαστε να περάσει στους ομίλους, θα είναι μεγάλη υπόθεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα είναι πρόβλημα η απουσία των φιλάθλων του, αλλά πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει».

Για το καλό ξεκίνημα του ΠΑΣ:

«Η ομάδα δουλεύει ευτυχισμένα μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι το μεγάλο όπλο της επιτυχίας ως τώρα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά θέλει προσοχή, πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για την επιλογή του Κριστιάν Τσάβες:

«Κάθε καλοκαίρι μπορεί να προτείνονται πάνω από 100 παίκτες. Πέρυσι δεν μπορούσα να διαβάσω, γιατί είδα πολλά παιχνίδια. Αν ψάχνεις πάρα πολύ, μειώνονται οι πιθανότητες να κάνεις λάθος, αλλά είναι λαχείο, οι παίκτες έρχονται με άλλη νοοτροπία ακόμη και για τον Κριστιάν ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ευελπιστούμε να κάνει μια καλή χρονιά, αλλά και να την τελειώσει καλά».

Για το γηπεδικό πρόβλημα στα Ιωάννινα:

«Το έχω αντιμετωπίσει ήδη, ξεκινούσε να βρέχει καταρρακτωδώς πριν από την προπόνηση το γήπεδο και ανησυχούσαμε. Για πρώτη φορά δεν ήταν άσχημο το γήπεδο, έχουν γίνει κάποια έργα και ελπίζουμε ότι δε θα έχουμε άλλα προβλήματα στους Ζωσιμάδες».

Για τους στόχους του ΠΑΣ:

«Δεν κοιτάω καθόλου μακριά. Πέρασε το παιχνίδι της Τρίπολης, είδαμε ότι υπάρχουν σημεία που μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Τώρα και πάλι υπάρχουν σημεία που δε μας άρεσαν και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε. Αν εμείς φεύγουμε γεμάτοι από το γήπεδο, είμαστε σίγουροι ότι δε έχουμε φτάσει αρκετά ψηλά».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: