Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Δεν έχει ‘‘Κολοβό’’ ο Παναθηναϊκός»

Στην διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Χρήστος Δάρας.

«Δεν έχει ‘‘Κολοβό’’ ο Παναθηναϊκός»
Δεν διαθέτει ο Παναθηναϊκός ποδοσφαιριστές όπως ο Δημήτρης Κολοβός του Πανιωνίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Δάρας.

Ο γιατρός των Νεοσμυρνιωτών μίλησε για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Πλατεία, και τόνισε πως στο «τριφύλλι» θα υπάρχει ένας παίκτης ανάλογου επιπέδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Δάρας στην εφημερίδα «Φως»

Ο Παναθηναϊκός έχει Κολοβό;

«Όλο τον Παναθηναϊκό να στύψεις, έναν Κολοβό, δεν βγάζεις! Δεν έχει ο Παναθηναϊκός τέτοια κλάση. Και πόσω μάλλον σε τόσο νεαρή ηλικία».

Ιατρικά πως είναι;

«Το γκολ σε μένα το αφιέρωσε, δεν ξέρω αν το είδες. Διότι είναι μία χαρά. Είμαστε πάντα από πάνω του και κάποια προβληματάκια που είχε τα ξεπέρασε. Τρώει και την κλωτσιά του αιώνα!».

Τι είχε;

«Πριν από δέκα μέρες είχε μία θλάση δεξιά στο ισχίο, αλλά έπαιξε και στα δύο ματς κανονικά, με την κατάλληλη αγωγή που κάναμε. Το ήθελε πολύ και το ίδιο το παιδί. Όταν έγινε αλλαγή με τον Παναθηναϊκό στο ’81, ήταν δική μου επιθυμία να βγει, γιατί έφαγε μια κλωτσιά στο σημείο που είχε πάθει θλάση».

Τον Μαρινάκη τον χόρεψε άσχημα στο ματς…

«Αυτό τον Μαρινάκη, τον έχει… πασατέμπο! Τον άλλο Μαρινάκη, του Ολυμπιακού, θα τον έχει για πρόεδρό του σύντομα με τις εμφανίσεις που θα κάνει στον Πανιώξνιο!».

Και ο Αραβίδης πήγε καλά.

«Και ο Αραβίδης και ο Αυλωνίτης που από το 30’ ζήτησε αλλαγή και απορούσε όλο το γήπεδο μετά πώς έμεινε ως το τέλος μέσα! Το δήλωσε ίδιος, χάρη στον γιατρό έμεινε μέσα…».

Πώς το βλέπετε τον Πανιώνιο φέτος;

«Θα είναι ανταγωνιστικό, διότι αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οι άλλες ομάδες είναι περίπου στα ίδια επίπεδα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: