Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Μιχαλήτσος στο Metropolis: «Τέτοια ευχέρεια στις επιλογές ούτε ο Κούπερ»


Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος σχολιάζοντας την χθεσινή αναμέτρηση του Άρη με την Καλλονή.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Δεν δείχνει η ομάδα κάποια συνοχή και αυτό είναι πρόβλημα.
Ειδικά οι τρεις μεταγραφές που είχε δικαίωμα να κάνει η ομάδα και είναι οι πιο σημαντικές δεν έδειξαν πως μπορεί όχι να κάνουν τη διαφορά αλλά ούτε ενδεκάδα. Και αν για τον Ιμπε υπάρχει η δικαιολογία ότι ήρθε αργά και μπορεί να είναι ανέτοιμος δεν ισχύει το ίδιο για τον Έλσνερ που έχει κάνει δυο μήνες προετοιμασία και δεν δείχνει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν. Είναι σημαντικό πως ο προπονητής επέλεξε τους παίκτες αυτούς και θα αναλάβει τις ευθύνες του γι' αυτές τις επιλογές.

Η ομάδα δεν δείχνει αυτά που έπρεπε να δείξει και δεν ξέρω αν μπορεί να βρει χημεία για να παίξει καλύτερα. Ίσως κάποιοι παίκτες που δείχνουν κάποιο μέτριο πρόσωπο σήμερα μέτριοι να βελτιωθούν στο μέλλον αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Παρ' όλα αυτά, δεν πρέπει να υπάρχει πανικός και φασαρίες γιατί δεν βοηθούν. Χρειάζεται ηρεμία και ο χρόνος θα δείξει που βαδίζουν τα πράγματα».

Όσον αφορά τον τεχνικό Γιάννη Χατζηνικολάου που φαίνεται πως είναι σε δύσκολη θέση, ο Γιάννης Μιχαλήτσος τόνισε:

«Είναι κακό να κατακρίνονται οι προπονητές από τη δεύτερη αγωνιστική αλλά πρέπει να επισημάνουμε ότι όλες οι μεταγραφές ήταν δικές του. Τέτοια ευχέρεια να επιλέξει παίκτες δεν την είχε ούτε ο Κούπερ. Επιμένω, πάντως, δεν χρειάζεται πανικός. Υπάρχουν πολλές ομάδες χειρότερες από τον Άρη, οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν τώρα στη Σούπερ Λίγκα πριν μερικά χρόνια δεν θα έπαιζαν. Η χαμηλή ποιότητα του πρωταθλήματος με κάνει να πιστεύω πως αν διορθωθούν κάποια πράγματα ο Άρης θα ανακάμψει».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: