Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Πιο επικίνδυνοι στα εκτός οι Γερμανοί»


Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, συνεργάτης του Μακη Χάβου στον Παναιτωλικό, μίλησε στον Arena 89,4 σχετικά με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε δίνοντας τα δικά του προγνωστικά:
panaitwlikosΑρχικά είπε για την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας του Παναιτωλικού:
«Νομίζω ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί ήδη παρελθόν για εμάς. Πολύ δε περισσότερο για τον ΠΑΟΚ. Είχαμε την ευτυχή συγκυρία να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς να  παραγνωρίζουμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Προφανώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε την απουσία έξι βασικών και με τον ΠΑΟΚ γύρισαν οι τρεις. Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή»
Για το νέο πρωτάθλημα:
«Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Μία εκτίμηση είναι ότι το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων. Για μέσα ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα αλλά υπάρχει και ο Ολυμπιακός. Ατρόμητος και Αστέρας είναι ένα επίπεδο πιο πάνω αλλά η διαφορά στις νίκες και τις ήττες μεταξύ των άλλων είναι ελάχιστη»
Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάλκε:
«Έζησα οχτώ χρόνια στην Γερμανία και έχω μία εικόνα για την νοοτροπία. Το πρώτο αποτέλεσμα είναι θετικό αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Γερμανοί είναι πιο επικίνδυνοι στα εκτός έδρας. Θα ήταν τεράστιο λάθος να θεωρήσει κανένας δεδομένη την πρόκριση επειδή το πρώτο αποτέλεσμα είναι θετικό. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η Σάλκε είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Η προσπάθεια πρέπει να ολοκληρωθεί κάτι που εύχομαι και προσωπικά και τότε θα αλλάξει επίπεδο»
Για τον κόσμο:
«Όταν μιλάμε για την παρουσία του κόσμου δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Ο εκπληκτικός κόσμος του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι ότι θα τρομάξει τον αντίπαλο αλλά θα βοηθήσει τα μέγιστα τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι έχει κρίσιμα σημεία και δυστυχώς δεν θα τους έχει στο πλευρό του»
Για τις απουσίες:
«Θα έλεγα ότι ένα από τα κλειδιά για την νίκη του Παναιτωλικού ήταν οι απουσίες. Ευτυχώς ο Κατσουράνης γυρίζει και για την Σάλκε  η απουσία του Χούντελααρ είναι επίσης σημαντική»
Για τον αν μπορεί να κοντράρει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό:
«Στο αγωνιστικό κομμάτι φυσικά. Στα εξωαγωνιστικά ο ΠΑΟΚ όχι μόνο είναι χειρότερος αλλά είναι μακράν δεύτερος»
Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα:
«Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή. Οι ομάδες φτιάχνονται δεν αγοράζονται. Αν ήταν έτσι, όλοι οι πλούσιοι θα έκαναν μία ομάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να μείνει έξω από το τρένο της κρίσης που μαστίζει όλη την κοινωνία. Είναι ευκαιρία για τα νέα παιδιά να αρπάξουν την ευκαιρία και να μπορέσουν να την αξιοποιήσουν ώστε να καθιερωθούν»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: