Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«50-50 για Φαρ-Φαν»


kelerΗ Νίνα Γκρέσμαν δημοσιογράφος από την Γερμανία που εργάζεται στην BILD μίλησε στον Arena 89.4, σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής της Σάλκε, Γένς Κέλερ. Ακόμη, επεσήμανε ότι οι Γερμανοί τρέφουν απεριόριστο σεβασμό στην ομάδα του ΠΑΟΚ:
Στην αρχή είπε:
«Του άρεσε η εμφάνιση της Σάλκε στο πρώτο ημίχρονο. Θέλουν αύριο με αντίπαλο το Ανόβερο να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, και μετά να προκριθούν κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Αν υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς Κέλερ:
«Σε κάθε περίπτωση είναι αισιόδοξοι όλοι. Θεωρητικά στα χαρτιά η Σάλκε παραμένει καλύτερη ομάδα  και πιστεύουν ότι θα περάσουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»
Αν υπάρχει φόβος και ανησυχία για αποκλεισμό:
«Ο φόβος είναι λανθασμένη λέξη. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός στον ΠΑΟΚ ως ομάδα. Όμως είναι πεπεισμένος ο Κέλερ ότι με μία νίκη θα περάσουν. Έχουν την ατυχία με τον Φαρ –Φαν που δεν θα παίξει σίγουρα με το Ανόβερο, και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν παίξει στην Τούμπα. Οι πιθανότητες να παίξει στην Θεσσαλονίκη είναι 50-50»
Τέλος όσον αφορά το πρόγραμμα της Σάλκε:
«Την Κυριακή θα υπάρχει ξεκούραση και την Δευτέρα θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη. Έχει το δικαίωμα να φέρει  200 άτομα αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έρθουν όλοι»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: