Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Όπως άξιζε του Ραούλ!!

Το... Μπερναμπέου σηκώθηκε στο πόδι και υποδέχθηκε τον δικό του Ραούλ! Κι αφού οι Μαδριλένοι του χάρισαν standing ovation απ’τα λίγα, εκείνος τους προσέφερε και γκολ με την φανέλα της Ρεάλ!

Όπως άξιζε του Ραούλ!
Τρία χρόνια αφότου έφυγε, επέστρεψε και αποθεώθηκε, όπως του αξίζει από περίπου 80.000 κόσμο! Ο Ραούλ πάτησε το πόδι του στο αγαπημένο του Μπερναμπέου, φόρεσε την φανέλα της... καλής του, Ρεάλ Μαδρίτης και ένιωσε ξανά την απέραντη αγάπη που τρέφουν προς το πρόσωπό τους οι φίλοι της «βασίλισσας».

Κι όχι άδικα, όταν μιλάμε για τον θρύλο του συλλόγου. Όταν μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει πετύχει 321 τέρματα σε 741 παιχνίδια με την συγκεκριμένη φανέλα. Όταν στα 16 χρόνια που προσέφερε τα πάντα στην ομάδα της καρδιάς του, κατέκτησε 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 6 Πρωταθλήματα, 4 ισπανικά Σούπερ Καπ κι ένα Ευρωπαϊκό.

Γι' αυτό και με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, άπαντες σηκώθηκαν όρθιοι και δεν σταματούσαν να τον αποθεώνουν. Φυσικά, στο φιλικό με την Αλ Σαντ δεν μπήκε με οποιαδήποτε φανέλα. Μπήκε με αυτή με το νούμερο «7» στην πλάτη. Με αυτή που έγραψε τη δική του ιστορία τόσα χρόνια. Και πριν ξεκινήσει το ματς, ο Κασίγιας σε μια κίνηση σεβασμού και αναγνώρισης του 'δωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μέσα σε ένα συναισθηματικό κλίμα, ο Ραούλ έκανε αυτό που ξέρει όσο λίγοι, λίγο αργότερα! Κατάφερε να βρει δίχτυα με την φανέλα των Μαδριλένων, δίνοντας ακόμη ένα λόγο να πανηγυρίσουν οι φίλοι των γηπεδούχων στο κατάμεστο Μπερναμπέου.

Στο δεύτερο μέρος, ο 36χρονος επιθετικός άφησε την φανέλα της Ρεάλ κι αγωνίστηκε με εκείνη της νυν ομάδας του, της Αλ Σαντ. Αλλά, η αποθέωση δεν σταμάτησε λεπτό προς το πρόσωπό του (όπως και κάποιες φορές τα συνθήματα κατά της Μπαρτσελόνα).

Α, και επειδή με αυτά και με αυτά το ξεχάσαμε. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 5-0 (για όποιον ενδιαφέρεται). Το πρώτο τέρμα ήρθε από τον Ραούλ, ενώ ακολούθησαν αυτά από τους Ίσκο, Μπενζεμά, Χεσέ (Χ2). Φυσικά, το... ιερό τοτέμ της "βασίλισσας" έκανε αρκετή ώρα να μπει στα αποδυτήρια. Και φυσικά μέχρι να... εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο του κόσμου, δεν σταμάτησε να γίνεται δέκτης αγάπης και χειροκροτημάτων.






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: