Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Να έχουμε υπομονή»


Ο Γιώργος Ζήνδρος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Καλλονή, τον κόσμο και τον Χατζηνικολάου:
Για την αναμέτρηση με την Καλλονή:
zhdnros«Το κακό από μία σκοπιά αν το δούμε είναι ότι την Κυριακή υπάρχει το πρέπει. Ως συνήθως εμείς δεν έχουμε μεγάλη υπομονή. Θέλουμε αμέσως να έχουμε αποτελέσματα. Ξεχνάμε ότι μέχρι πέρσι δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε και παλεύαμε για την σωτηρία. Νομίζω ότι λίγη υπομονή αξίζει να κάνουμε γιατί δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις. Με τις δυνατότητες που υπάρχουν και τις κινήσεις που κάναμε είμαστε καλά»
Για το άρθρο 99:
«Μιλάμε για 50-60 περιπτώσεις. Να έρθεις σε συμφωνία με τόσους παίκτες είναι τεράστια δουλειά. Είναι ένας φάκελος από εδώ μέχρι την Αθήνα. Έγινε μία πολύ σοβαρή δουλειά και νομίζω θα έχουμε καλό αποτέλεσμα»
Και πρόσθεσε για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα:
«Για τώρα για την Κυριακή θέλει υπομονή. Δεν ήμασταν καλοί αλλά δεν ήμασταν και τόσο κακοί στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Είδαμε δύο ομάδες που ήταν περίπου στο ίδιο επίπεδο και σίγουρα αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»
Για την Καλλονή:
«Η Καλλονή έχει κάνει καλές κινήσεις και από ότι φάνηκε και με τον Ολυμπιακό δεν είναι τυχαία ομάδα. Από εκεί και πέρα εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα και έχω την εντύπωση ότι εύκολα ή δύσκολα το αποτέλεσμα θα το πάρουμε» και συνέχισε:
«Θα έρθουν  θα κλειστούν πίσω και θα παίξουν με αντεπιθέσεις. Θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή και η διάρκεια θα μας δικαιώσει. Επειδή είναι νέα η ομάδα εκτός από δύο έμπειρους θέλει διαύγεια στο παιχνίδι. Να μην αγχωθούν. Και σε αυτό και ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει. Να μην μπει στους παίκτες ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Άμα γίνουν κάποια λάθη και τα λοιπά θα χρειαστεί στήριξη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το λάθος του Κύργια ήταν δείγμα της απειρίας. Ήταν πολύ καλός και στα φιλικά και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά ένα λάθος μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία»
Για τον Χατζηνικολάου:
«Κακώς δέχεται κριτική. Άμα αρχίσουμε την αμφισβήτηση από την πρώτη αγωνιστική δεν θα δούμε αποτέλεσμα. Εδώ η Τότεναμ έφαγε στα φιλικά 7 γκολ και δεν έγινε τίποτα. Όταν αλλάζεις προπονητές συνέχεια είναι ακόμη χειρότερα»

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: