Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μπαλμπόα ο εκλεκτός!!

Ο 19χρονος Ουρουγουανός είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την επίθεση. Έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Μπαλμπόα ο εκλεκτός
Έκλεισε και το θέμα του αναπληρωματικού επιθετικού στον Παναθηναϊκό. Εκλεκτός είναι ο Αντριάν Μπαλμπόα ο οποίος έρχεται στις αρχές της νέας εβδομάδας στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και –εφόσον όλα πάνε καλά- να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο 19χρονος Ουρουγουανός θα αποτελέσει την δεύτερη λύση στην επίθεση του τριφυλλιού μετά τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Μπαλμπόα προέρχεται από τις Ακαδημίες της Τσερίτο, ομάδα δεύτερης Εθνικής στην Ουρουγουάη. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε για πρώτη χρονιά στην πρώτη ομάδα και σημείωσε έξι γκολ σε 18 συμμετοχές και είναι παίκτης που προτάθηκε πριν από λίγο καιρό και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έψαξαν την περίπτωσή του.

Ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουρουγουάη, παρακολουθείται και από τη Γιουβέντους. Σκάουτερ της «Μεγάλης Κυρίας» στην Ουρουγουάη είναι ο παλιός άσος Φονσέκα και είναι πιθανό, αν τον επιλέξει τις επόμενες ημέρες να έρθει στον Παναθηναϊκό υπό την επιτήρηση της Γιουβέντους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα, για τις τελικές συζητήσεις και αποφάσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: