Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Κωστούλας στο Metropolis: «Να κερδίσουμε κάτι από το αυριανό παιχνίδι»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το προσεχές ματς της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όποιος κερδίσει. Δικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε κάτι αύριο, μετά την ήττα στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά μέσα στην έδρα μας θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς. Ανασταλτικός παράγοντας για μας είναι ότι παίζουμε χωρίς κόσμο. Συμβαίνει πρώτη φορά αυτό σε μας, και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι αρεστό».

Για την άποψη που έχει σχηματίσει για τον ΠΑΟΚ: «Ήταν καλός ο ΠΑΟΚ με τη Σάλκε, θα έχουν το νου τους και στη ρεβάνς, και πιστεύω ότι θα το παλέψουμε. Ανέκαθεν είχαμε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, και τώρα και παλιότερα με Ζαγοράκη, Βρύζα. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και με ποδοσφαιριστές, υπάρχει ένα καλό κλίμα γενικότερα. Δεν πιστεύω να χαλάσει. Είναι ένα φιλικό σωματείο και χαίρομαι που φέτος θα παλέψει για μια από τις κορυφαίες θέσεις».

Για τις επενδύσεις του στον Παναιτωλικό: «Δεν θα το έλεγα επενδύσεις, παρά έξοδα. Ξοδέψαμε χρήματα για το γήπεδο, το προπονητικό κέντρο και θα μείνουν και για τους επόμενους προέδρους. Όσον αφορά το κομμάτι της νοοτροπίας θα δείξει ο καιρός. Το κακό είναι ότι δεν βλέπουμε ως τώρα να κρίνονται τα παιχνίδια αμιγώς στο γήπεδο. Πρόπερσι που ξαναήμασταν στη Σούπερ Λίγκα αλλά και σε μικρότερες κατηγορίες είδαμε πολλά και όλα αυτά προκαλούν απογοήτευση. Γι' αυτό και έχω βάλει πωλητήριο στην ομάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: