Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Βέρμπεεκ: «Μεγάλο αποτέλεσμα, έχουμε πλεονέκτημα»

Απόλυτη ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Άλκμααρ μετά τη νίκη στο Περιστέρι και το σαφέστατο προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στον Ατρόμητο.

Βέρμπεεκ: «Μεγάλο αποτέλεσμα, έχουμε πλεονέκτημα»
Πολύ κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι η Άλκμααρ και ο προπονητής των Ολλανδών, Γκέρτιαν Φερμπέικ. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό και τόνισε πως πλέον, η ομάδα του έχει πλεονέκτημα για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

«Είναι γεγονός ότι έχουμε κάποιο πλεονέκτημα. Αλλά όταν τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ πρέπει να παίξεις και τα δύο παιχνίδια. Σίγουρα ο Ατρόμητος πρέπει να σκοράρει τρία τέρματα στην έδρα μας. Το πως ξεκίνησε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι, μας έδειξε ότι θα πήγαινε πιο ήρεμα. Μας έδωσε κατοχή, αλλά πρέπει να κάνεις και ευκαιρίες για να πετύχεις γκολ. Δεν το κάναμε στο πρώτο. Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κατοχή και να σκοράρουμε στο δεύτερο. Και το κάναμε.

Το αποτέλεσμα είναι μεγάλο γιατί ο Ατρόμητος ανοίχτηκε πολύ και μας έδωσε την ευκαιρία στις αντεπιθέσεις να σκοράρουμε. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, αφού όπως είπα και χθες ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα. Μας απέδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας. Καταφέραμε να σκοράρουμε στις αντεπιθέσεις και έτσι φτάσαμε σε αυτό το σκορ, με δύο γκολ διαφορά», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: