Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Κακοί, γκρινιάρηδες και αντιδραστικοί οι Έλληνες»


800px-spiegel_online_logosvg1Ο Γιώργος Βαβρίτσας δημοσιογράφος του Kicker φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την εμετική προπαγάνδα υπέρ των Σκοπίων και κατά της Ελλάδας που γράφτηκε στην “Spiegel” μία εκ των κορυφαίων εφημερίδων της Γερμανίας.
Για το τι λέει το δημοσίευμα: «Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, το θέμα είναι τι ισχύει, υπάρχει μια αφελής θα έλεγα προσπάθεια και έχει να κάνει με την όλο το γεγονός που έγινε και την φιλία των οπαδών της Σάλκε με αυτούς της Βαρντάρ Σκοπίων ότι αυτό το θέμα από τους «κακούς» Έλληνες πάει να πολιτικοποιηθεί και να γίνει μεγάλο. Μετά συνεχίζει με το ατυχές και άστοχο παράδειγμα του αθλητικού διευθυντή της Σάλκε ότι άμα πάμε στο επόμενο παιχνίδι της Σάλκε με το Αννόβερο με σημαία της Μπραουνβάιγκ, οι οποίο είναι αντίπαλοι στην κάτω Σαξονία, θα πρέπει να τιμωρηθούμε; Νομίζω ότι δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο και ήτανε πραγματικά πολύ άστοχο αυτό το παράδειγμα. Στο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τους Έλληνες ως οι «κακοί» Έλληνες , οι οποίοι προσβάλλονται με το παραμικρό, ότι είμαστε αντιδραστικοί και άλλα τέτοια τα οποία δεν τα γράφει μόνο η συγκεκριμένη εφημερίδα.
Είναι η προσπάθεια των ανθρώπων της Σάλκε να αποδείξει ότι δεν έχει ευθύνη για το λόγο ότι φοβάται την τιμωρία με αποτέλεσμα να πέφτει σε μεγαλύτερα λάθη. Η Uefa είναι αμείλικτη σε τέτοια θέματα, που έχουνε να κάνουνε με προσβολή λαών και αυτό είναι γνωστό από όλους».


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: