Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί!»

Αισιόδοξος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Champions League φάνηκε ο Λούκας Πέρεθ στην βράβευσή του ως καλύτερου παίκτη της 1ης αγωνιστικής της Super League.

«Ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί!»
Η εμφάνισή του στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, βοήθησε στα μέγιστα τον ΠΑΟΚ να επικρατήσει επί της Ξάνθης και τον ανέδειξε MVP της πρεμιέρας της Super League.

Στη βράβευσή του, ο Λούκας Πέρεθ δήλωσε αισιόδοξος ότι οι Θεσσαλονικείς μπορούν να επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση στο επαναληπτικό ματς κόντρα στην Σάλκε και θα κατακτήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Αναλυτικά:
Αν με αυτό το βραβείο στέλνει ένα μήνυμα:

«Είμαι ευχαριστημένος από το ματς με την Ξάνθη, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, μέρα με τη μέρα».

Αν φανταζόταν έτσι το ξεκίνημά του στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι ευχαριστημένος τόσο για την πρεμιέρα, όσο και για το ματς με τη Σάλκε. Ελπίζω ότι θα είναι ανάλογη και η ρεβάνς με τη Σάλκε και θα προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι το ματς με τον Παναιτωλικό. Μόνο αυτό σκεφτόμαστε, καθώς αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα που μόλις έχει ανέβει στην κατηγορία».

Για τη δική του συνεισφορά στις στημένες φάσεις:

«Πιστεύω ότι έχω και άλλες αρετές πέρα από τα στημένα. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι το ματς με την Ξάνθη δεν ήταν ένας θρίαμβος του Λούκας, αλλά της ομάδας. Αυτό μετράει».

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά:

«Ο προπονητής είναι ευχαριστημένος από τη χρησιμοποίησή μου σε αυτή τη θέση, το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Τη γνωρίζω τη θέση».

Για τα συνεχόμενα ματς:

«Σίγουρα η κούραση αντικατοπτρίζεται στην ομάδα. Γι’ αυτό όμως κάναμε προετοιμασία, ώστε να ξεπερνάμε αυτή την κούραση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: