Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Σαν τον ΠΑΟΚ κανένας»

vieirina
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Σάλκε, την δική του παρουσία στο γήπεδο, τον κόσμο του “δικέφαλου” και τον Στέφενς:
Στην αρχή είπε:
«Έκανα 300 χιλιόμετρα να δω τον ΠΑΟΚ. Σύνολο πάνε-έλα 600. Είχα την ευκαιρία να δω τον ΠΑΟΚ από κοντά και δεν την έχασα» και συνέχισε:
«Εγώ δεν είχα την τύχη να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά μακάρι ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί. Φυσικά και είχα αγωνία στην διάρκεια του αγώνα. Αγαπάω την ομάδα. Ήξερα ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι»
Για την στιγμή του γκολ:
«Όταν έβαλε το γκολ ο Στοχ πανηγύρισα. Εκείνη την στιγμή δεν σκέφτηκα τίποτα. Σηκώθηκα και πανηγύρισα, με μέτρο βέβαια γιατί ήμουν ανάμεσα σε κόσμο της Σάλκε»
Για την εξέλιξη του αγώνα:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά όμως αυτά που κάναμε στο δεύτερο ήταν αρκετά για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Τώρα είναι όλα ανοιχτά αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν θα έχει κόσμο στο πλευρό του»
Για τον κόσμο:
«Μου λείπει η λατρεία από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εδώ στην Γερμανία δεν είναι τόσο τρελοί όπως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Νιώθω την αγάπη τους και χαίρομαι. Είναι δύσκολο να ξεχάσω όσα έζησα. Κόσμο σαν του ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να βρεις σε όλη την Ευρώπη»
Για τον επαναληπτικό:
«Όσα έκανε στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να τα κάνει και στην Τούμπα. Αν πιέσει θα βρει μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Κάθε φορά που πίεζε ο ΠΑΟΚ η άμυνα της Σάλκε είχε προβλήματα. Το παιχνίδι είναι στα χέρια του γιατί και με ισοπαλία χωρίς γκολ περνάει ο ΠΑΟΚ» και πρόσθεσε:
«Είμαι περήφανος γιατί βλέπω τον ΠΑΟΚ στον σωστό δρόμο. Αλλά και έτσι να μην ήταν πάλι θα ήμουν περήφανος που έπαιξα στην ομάδα».
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος σε σχέση με πέρσι:
«Είναι νωρίς να πούμε αν είναι καλύτερος. Στο πρώτο παιχνίδι νικήσαμε 3-0 την Ξάνθη κάναμε καλό παιχνίδι στην Σάλκε αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την συνέχεια. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Να δουλεύουν για κάθε παιχνίδι και σιγά –σιγά να φέρνουν καλά αποτέλεσματα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».
Για τον Στέφενς:
«Είναι μεγάλος προπονητής. Έχει την εμπειρία. Στο παιχνίδι με την Σαλκε βοήθησε πάρα πολύ γιατί ήξερε τα πάντα για τους Γερμανούς. Αν φέρει στην Ελλάδα τα στοιχεία που υπάρχουν στην Γερμανία τότε θα δούμε πολύ καλά αποτελέσματα».
Για τον ίδιο και την παρουσία του στο γήπεδο:
«Έφυγα μετά τον αγώνα γιατί είχα προπόνηση. Μιλούσαμε με τον Βρύζα, βρήκα τον Μαλεζά και τον Σταφυλίδη αλλά μετά δεν μπορούσα να τους περιμένω γιατί είχα προπόνηση. Ευτυχώς το βράδυ στην Γερμανία δεν κουνιέται τίποτα και έκανα λίγη ώρα να επιστρέψω στο σπίτι» και συμπλήρωσε:
«Στην Θεσσαλονίκη φυσικά περνούσα καλύτερα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μακάρι να πάει καλά ο ΠΑΟΚ και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι»
Οι πιθανότητες που δίνει στον ΠΑΟΚ:
«Είχα πει ότι οι πιθανότητες είναι 60% στην Σάλκε και 40% στον ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα.  Τώρα δίνω στον ΠΑΟΚ 60% και στην Σάλκε 40% αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί. Στον ΠΑΟΚ χρειάζεται να παίξει σε μεγάλο επίπεδο»
Τέλος στην ερώτηση πότε θα γυρίσει:
«Δεν ξέρω πραγματικά. Με έχουν ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Μόνο ο Θεός το ξέρει»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: