Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Στην Καλλονή ο Αγρίτης!!

Μεταγραφική έκπληξη για την Καλλονή, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανέστη Αγρίτη, θέλοντας να τονώσει τον «κορμό» της με ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την Λέσβο.

Στην Καλλονή ο Αγρίτης!
Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να ‘χει ήδη ξεκινήσει, αλλά η Καλλονή δεν σταματά την ενίσχυσή της!

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ανέστη Αγρίτη, χωρίς να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, προσθέτοντας έναν πολύπειρο παίκτη στη γραμμή κρούσης.

Παράλληλα, τόνωσαν τον «κορμό» ποδοσφαιριστών που κατάγονται από την Λέσβο, κάτι που αποτελεί προσωπική δέσμευση του προέδρου.

Την περσινή σεζόν, με την φανέλα της Κέρκυρας, είχε 24 συμμετοχές στα «σαλόνια», πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λέσβιο μεσοεπιθετικό Ανέστη Αγρίτη.

Με την προσθήκη αυτή στην ομάδα μας, ο πρόεδρος μας Νίκος Μιχαλάκης, πραγματοποιεί την προσωπική του δέσμευση για επιστροφή των Λέσβιων ποδοσφαιριστών στο νησί συμπληρώνοντας ήδη δώδεκα στο ρόστερ της. Αναλυτικά οι ντόπιοι της Καλλονής μας: Αγρίτης, Μανούσος, Κριπιντίρης, Βλαστέλλης, Βαλιός, Μάππας, Γάλας, Γιουκαρής, Κάλφας, Γόμος, Μπουρούς».

Το βιογραφικό του Ανέστη Αγρίτη

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1981 στο Πλωμάρι και τα πρώτα του σουτ τα έκανε σε ηλικία 14 ετών στην ερασιτεχνική ομάδα της Λέσβου, Δόξα Πλαγιάς. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε το 2000 με την ομάδα του Αιγάλεω στο οποίο αγωνίστηκε μία επταετία, δύο στη Β΄ Εθνική και πέντε στην Α΄. Έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων ενώ έχει και μία συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών. Με την ομάδα του Αιγάλεω έλαβε μέρος σε 8 ευρωπαϊκά παιχνίδια (Κύπελλο Ουέφα) σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ. Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι: Αιγάλεω (2000-2007), Κίκερς Όφενμπαχ (2007-2008), Ηρακλής Θεσσαλονίκης (2008-09) ΟΦΗ, (2009-2011), Κέρκυρα (2011-2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια: