Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

… «Να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για τον Ολυμπιακό, μετά το βήμα πρόκρισης του ΠΑΟΚ!

… «Να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας»
• Αν κρίνουμε από το ξεκίνημα της σεζόν, ίσως ο Ολυμπιακός βρει στον ΠΑΟΚ ένα ανταγωνιστή για τη νέα σεζόν. Αν επιβεβαιωθεί αυτή η (αρχική) διαπίστωση μέσα στο γήπεδο και στη συνέχεια, προφανώς και δεν θα έχουμε πρωτάθλημα που θα έχει κριθεί από το Γενάρη, όπως πέρσι.

• Ενδεχομένως μία τέτοια εξέλιξη να κάνει καλό στον Ολυμπιακό τόσο αγωνιστικά (να είναι η ομάδα πιο πολύ στην τσίτα και να μη χαλαρώνει επικίνδυνα), όσο και σε άλλο επίπεδο! Να σταματήσουμε ρε αδελφέ να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας! Γιατί ένας από τους λόγους της μίας μορφής εσωστρέφειας που εκδηλώνεται στην ερυθρόλευκη οικογένεια εδώ κι ένα χρόνο, έχει να κάνει ακριβώς και με την έλλειψη ανταγωνισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Αρκετοί οπαδοί έχουν διάφορα παράπονα από διοικούντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, όμως η ευκολία με την οποία ο Ολυμπιακός κέρδισε πέρσι το πρωτάθλημα και που έχει να κάνει και με την αδυναμία των παραδοσιακών αντιπάλων του να τον ακολουθήσουν, φαίνεται πως σκρίναρε μία κατάσταση, που κατέληξε σε…ευδιάκριτη μουρμούρα διαρκείας (δικαιολογημένη η, αδικαιολόγητη, νορμάλ η, υπερβολική).

• Αντίθετα, όπως έχουμε δει κι από το παρελθόν, όταν στον Ολυμπιακό αισθάνονται πίεση από ένα άλλο μεγάλο αντίπαλο, που πάει να τους αμφισβητήσει τα πρωτεία, αν μη τι άλλο συσπειρώνονται.

• Για να το πω λαϊκά, να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας! Γιατί, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς φίλοι μου, το ένα μας ξινίζει και το άλλο μας βρομάει… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: