Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Σαν να ξύπνησα από ένα κακό όνειρο»

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα στο περιοδικό People και το gazzetta.gr έχει την αποκλειστική προδημοσίευση!
Ο Αργεντινός πέρασε πολλά, όμως η μάχη του στο τέλος δικαιώθηκε. Κατάφερε μετά από πολλές περιπέτειες να παίξει ξανά μπάλα και ο ΟΦΗ του έδωσε την ευκαιρία να... ξυπνήσει από το κακό όνειρο. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μίλησε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή με το «Πρώτο Θέμα» και το gazzetta.gr παρουσιάζει αποκλειστικά κάποια σημεία από την συνέντευξη που θα συζητηθεί! 
«Ναι, νιώθω σαν να ξύπνησα από ένα κακό όνειρο. Σκεφτείτε πώς ένιωσα όταν τη μία μέρα σκόραρα απέναντι στη Λάρισα και την επομένη, χωρίς να χτυπήσω, μου έλεγαν ότι δεν θα ξαναπαίξω μπάλα. Με έτρωγε το “γιατί;” και τελικά ούτε οι γιατροί δεν μπόρεσαν ποτέ να μου εξηγήσουν τι το προκάλεσε. Έκανα τόσες εξετάσεις και δεν έμαθα τελικά πώς προέκυψε αυτό το πρόβλημα», λέει χαρακτηριστικά ο Γκαλέτι αγναντεύοντας τη θάλασσα από την Αγία Πελαγία του Ηρακλείου και το ξενοδοχείο «out of the blue Capsis Elite Resort», όπου και έγινε η συνέντευξη και η φωτογράφηση.
Η αγαπημένη του ομάδα στην Αργεντινή του έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψει. Ο ίδιος, όμως, είχε στο μυαλό του την Ελλάδα: «Όταν ανάρρωσα, η Εστουντιάντες, η ομάδα όπου μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και έκανα έξι μήνες προπόνηση μαζί της, μου πρότεινε να μείνω. Αλλά στο κεφάλι μου υπήρχε μόνο μια ιδέα: Να παίξω στην Ελλάδα. Γιατί μου αρέσει η χώρα, η ζωή και η οικογένειά μου λατρεύει αυτό το μέρος. Νιώθω το σεβασμό των ανθρώπων εδώ κι αυτό είναι το σπουδαιότερο έπαθλο που κέρδισα στην Ελλάδα», δηλώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Θέλω να γράψω το τέλος μου στο γήπεδο, όχι στα νοσοκομεία. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια, αλλά να που είμαι εδώ ξανά, χάρη στη βοήθεια του πατέρα μου και της οικογένειάς μου».
Στη συνέντευξη στο People αποκαλύπτεται και η... ρίζα του προβλήματος στο νεφρό του Αργεντινού, το πως ξεκίνησαν όλα.  Όσον αφορά το αν θα ξαναδούμε τον Γκαλέτι που ξέραμε, ο ίδιος τονίζει: «Είμαι αισιόδοξος, αλλά όχι σίγουρος. Και δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Δεν είναι εύκολο να ξαναγίνω αυτός που λες, αλλά θα προσπαθήσω πολύ για να το πετύχω. Να ξέρετε πάντως ότι δεν νιώθω κανένα φόβο. Θα μπω στη μάχη όπως παλιά».
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν ωστόσο τα όσα λέει για τον Ολυμπιακό. Μία μικρή... πρόγευση: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν κοντά μου και δεν έχω κανένα παράπονο. Εκείνοι που ποτέ δεν μπόρεσα να βρω ήταν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Εξαφανίστηκαν». Περισσότερα και πιο... ζουμερά στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή (25/08) με το Πρώτο Θέμα!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: