Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ανακοινώνει Μπέιλ την Παρασκευή!!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Στα 99 εκατ. ευρώ συμφώνησαν οι «μερένχες» με Τότεναμ.

Ανακοινώνει Μπέιλ την Παρασκευή
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Marca».

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει ότι η «βασίλισσα» έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τότεναμ για την υπόθεση του Ουαλού εξτρέμ.

Μάλιστα, η… δουλειά θα γίνει στα 99 εκατ. ευρώ και η ανακοίνωση της απόκτησης του διεθνούς άσου από τους «μερένχες» θα γίνει εντός της αυριανής μέρας.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως ο Φάμπιο Κοεντράο είχε συμπεριληφθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα στις διαπραγματεύσεις, όμως εκείνος δεν ήθελε να αφήσει τη Μαδρίτη και παράλληλα ο λονδρέζικος σύλλογος φέρεται να είναι μια… ανάσα από τον Γουΐλιαν.

Επίσης, η Τότεναμ ελπίζει να καταλήξει συμφωνία με την Ρόμα και για τον Ερίκ Λαμέλα μέχρι αύριο, ώστε να δώσει το «ΟΚ» για την μεταγραφή του Μπέιλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: