Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τον… ανέστησε η ομάδα του!!

Σε κώμα ήταν για μια εβδομάδα προπονητής ερασιτεχνικής ομάδας της Αγγλίας, μετά από τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Το άκουσμα νικηφόρου αποτελέσματος της ομάδας του όμως, τον… ανάστησε!

Τον… ανέστησε η ομάδα του!
Είχε σπάσει... τα πάντα! Μια αρτηρία στην καρδιά, 16 πλευρά, το στέρνο, την λεκάνη και… πολλά κόκαλα μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Μετά από πολλές συνεχόμενες εγχειρίσεις, ο Γουέιν Θορν, προπονητής της ερασιτεχνικής ομάδας Λάρκχαλ Αθλέτικ, έπεσε για μια εβδομάδα σε κώμα.

Όμως η ίδια του η ομάδα τον… ανάστησε!

Την πρώτη φορά που ο αδερφός του τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, του μίλησε για το νικηφόρο αποτέλεσμα της Λάρκχαλ και αμέσως ο Θορν άνοιξε τα μάτια του.

«Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός, είναι η ζωή του. Όταν ήταν σε κώμα μας είπαν να του μιλάμε γι’ αυτά», ανέφερε η σύζυγος του, Μάντι.

«Την Κυριακή η Λαρκχαλ είχε αγώνα και μαζί με τον αδερφό του, του μιλήσαμε για το θετικό σκορ. Τότε άνοιξε τα μάτια του!», είπε, τονίζοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη του: «Γνωρίζω για έρευνες που έχουν δείξει ότι μπορούν να ακούσουν. Πραγματικά, το πιστεύουμε ότι μας άκουσε. Ήταν απίστευτο αυτό που συμβαίνει, γιατί αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και είναι αφοσιωμένος στην Λάρκχαλ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: