Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πολλοί «μνηστήρες» για Ποντόλσκι!!

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος – σύμφωνα με την Bild – απασχολεί έντονα αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Πολλοί «μνηστήρες» για Ποντόλσκι
Διερευνητική κρούση για την απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι έχουν καταθέσει η Σάλκε, η Τότεναμ, η Βόφλσμπυοργκ και η Γαλατασαράι στην Άρσεναλ.

Ο Γερμανός φορ φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ τη φετινή σεζόν, αφού στους τελευταίους δύο αγώνες με την Άστον Βίλα και την Φενέρμπατχέ χρησιμοποιήθηκε ως τελευταία αλλαγή και αρκετοί θεωρούν ότι μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του.

Πιθανότερος προορισμός για τον διεθνή άσο μοιάζει η Σάλκε, η οποία επιθυμεί να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για την συμπολίτισα της Άρσεναλ, την Τότεναμ, η οποία κινείται δυνατά στην αγορά και φέρεται να εξετάζει την περίτπωση του Ποντόλσκι.

Η μεταγραφή του Ποντόλσκι ενδέχεται να κοστίσει 23 εκατ. ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του αυτή τη στιγμή στους «κανονιέρηδες» αγγίζουν τα 7 εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: