Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Δεν χαμογελάς με μια νίκη σε δέκα αγώνες!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την ήττα του φιλότιμου Ατρόμητου από την Άλκμααρ, αλλά κι ένα πρώτο ταμείο για τις μέχρι τώρα ευρωπαϊκές παρουσίες των ελληνικών ομάδων.
Ο Ατρόμητος πάλεψε. Έκανε κι ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ. Και θα μπορούσε τουλάχιστον να μην φύγει ηττημένος από το γήπεδο. Πλήρωσε, όμως, σε μεγάλο βαθμό την απειρία του, με την Άλκμααρ να μην χάνει την ευκαιρία και να φεύγει με το διπλό πρόκρισης.
Εδώ, όμως, δεν είναι μόνο ότι ο Ατρόμητος μένει εκτός Ευρώπης με το καλημέρα. Είναι και ότι γενικά δεν μαζεύουμε πόντους στην Ευρώπη.
Κάψα για πόντους!
Και μπορεί ο ΠΑΟΚ μετά το σημαντικό 1-1 που πήρε χθες κόντρα στην Σάλκε να βλέπει σεντόνι τσάμπιονς λιγκ, αλλά γενικά λείπουν οι νίκες από τις ελληνικές ομάδες μέχρι τώρα στις ευρωπαϊκές τους παρουσίες. Κι όπως ξέρουμε, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για πόντους στην βαθμολογία της UEFA.
Στο Europa
Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
Για το Europa, η Ξάνθη με την αδύναμη Λίνφιλντ έκανε μια νίκη, μια ήττα. Με την Σταντάρ Λιέγης; Δυο ήττες.
Ο Αστέρας; Μια ισοπαλία, μια ήττα από την Ραπίντ.
Ο Ατρόμητος απόψε έχασε κι αυτός από την Άλκμααρ.
Στο Champions
Όσο για τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά Champions League; Μια ισοπαλία, μια ήττα με την Μέταλιστ (που αποκλείστηκε από την UEFA μετά). Και μια ισοπαλία με την Σάλκε. Με τον δικέφαλο, βέβαια, με αυτό το αποτέλεσμα να έχει αυξημένες ελπίδες για παρουσία σε όμιλο, ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει την παρουσία του σε όμιλο του Europa.
Σε δέκα αγώνες
Κι ενώ μπορεί τελικά να έχουμε την απόλυτα θετική εξέλιξη, ακόμα και με δυο ομάδες σε όμιλο Champions League ή στην χειρότερη μια σε Champions και μια σε Europa, ωστόσο από πλευράς αποτελεσμάτων μέχρι τώρα (και μόνο τον Ολυμπιακό να μην έχει δώσει ακόμα παιχνίδι από τους Ευρωπαίους), ο απολογισμός σε δέκα αγώνες είναι: Μια νίκη, τρείς ισοπαλίες, έξι ήττες. Δεν το λες κι επιτυχία. Έτσι δεν είναι; Δεν υπάρχει λόγος για χαμόγελα, δηλαδή.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: