Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Χτύπημα» με Μπράαφχαϊντ ο ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει ακόμη περισσότερο! Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει συμφωνήσει με τον Ολλανδό διεθνή αμυντικό, Έντσον Μπράαφχαϊντ, και τον ανακοινώνει τις επόμενες μέρες!
Μετά το τραυματισμό του Λίνο ο ΠΑΟΚ έχει μείνει χωρίς αριστεροπόδαρο μπακ. Ο Σπυρόπουλος μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις όμως για την ώρα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Μπορεί το κενό ενόψει Παναιτωλικού να καλυφθεί εκ τον έσω, όμως για την αναμέτρηση με την Σάλκε επιβάλλεται ν’ αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής.
Έτσι λοιπόν ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Εντσον Μπράαφχαΐντ. Για τον 30χρονο Ολλανδό αμυντικό έχει θετική άποψη και ο Χουμπ Στέφενς έτσι λοιπόν η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Μάλιστα θα δηλωθεί και στην λίστα της ΟΥΕΦΑ για τον επαναληπτικό με την Σάλκε.
Who is who
Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1983 στο Σουρινάμ και παίζει τόσο ως αριστερός μπακ κι ως κεντρικός αμυντικός. Έχει ύψος 1.76 και ζυγίζει 71 κιλά. Έχει δέκα συμμετοχές και με την εθνική Ολλανδίας, τη διετία 2009-2011. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε με την Ουτρέχτη, όπου έπαιξε 3,5 χρόνια από το 2003 έως το 2007. Αργότερα μεταπήδησε στην Τβέντε κι εκεί αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Οι εμφανίσεις του στην Τβέντε αποτέλεσαν «διαβατήριο» για την Εθνική αλλά και την σπουδαία μεταγραφή του στην Μπάγερν.
Τότε αγωνίστηκε κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Η παρουσία του στην Τβέντε οδήγησε την Μπάγερν να δαπανήσει δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Στην ομάδα του Μονάχου δεν έπαιξε πολύ και δόθηκε δανεικός στη Σέλτικ. Αργότερα βρέθηκε στη Χόφενχαϊμ, όπου ανήκει μέχρι και τώρα, έστω κι αν πέρυσι έπαιξε πάλι στην Τβέντε ως δανεικός. Στη Χόφενχαϊμ δεν υπολογίζεται κι ήδη προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: