Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Αλόνσο: «Παρεξήγηση, που λύθηκε»

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε πως οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της Ferrari, Λούνα Ντι Μοντεζέμολο, έχουν αποκατασταθεί μετά τη δημόσια κριτική που του άσκησε ο τελευταίος πρόσφατα.

Αλόνσο: «Παρεξήγηση, που λύθηκε»
Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντεζέμολο, είχε τραβήξει δημοσίως το αυτί του Φερνάντο Αλόνσο, όταν πληροφορήθηκε πως ο Ισπανός πιλότος είπε μετά το Grand Prix της Ουγγαρίας σε δημοσιογράφους που τον ρώτησαν τι δώρο ήθελε για τα γενέθλιά του πως θα επιθυμούσε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Ο Αλόνσο στις δηλώσεις του εν όψει του Grand Prix του Σπα έκανε λόγο για παρεξήγηση που πλέον ανήκει στο παρελθόν.

«Έγινε παρεξήγηση που πλέον ανήκει στο παρελθόν και έχει λυθεί. Είναι εύκολο να δεις τι έχει πει ο καθένας. Υπάρχουν αρχεία. Κι όσα είπα δεν διέφεραν από τις προηγούμενες τοποθετήσεις μου. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα. Ο Λούκα Ντι Μοντεζέμολο είναι ο πατέρας της Ferrari και μας είπε τι ακριβώς θέλει από μας και τι περιμένει από μας», τόνισε.

Όσο για τη φημολογία που θέλει το μέλλον του μακριά από τη Ferrari και πώς αντέδρασε σε αυτή ο πρόεδρος της «σκουντερία», ο Ισπανός πιλότος είπε: «Πιστεύω πως ο πρόεδρος είναι αρκετά έξυπνος άνθρωπος για να ξέρει να διακρίνει τι είναι φήμη και τι μπορεί να είναι αλήθεια. Είμαστε και οι δύο πολλά χρόνια στη Formula 1 και ξέρουμε τι συμβαίνει με τα σενάρια που κυκλοφορούν στη διάρκεια της καλοκαιρινής διακοπής. Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα να απαντήσω». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: