Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θέλουν Κασίγιας στην Μπαρτσελόνα οι Ισπανοί!!

Στην Μπαρτσελόνα θέλουν να δουν τον Ίκερ Κασίγιας οι Ισπανοί, σύμφωνα με ψηφοφορία που διενεργεί η «Mundo Deportivo» τις τελευταίες δύο μέρες. Στο 87% το ποσοστό.

Θέλουν Κασίγιας στην Μπαρτσελόνα οι Ισπανοί!
«Ναι» στην μεταγραφή του Ίκερ Κασίγιας στην Μπαρτσελόνα λένε οι Ισπανοί, σύμφωνα με ψηφοφορία που διενεργεί τοπική ιστοσελίδα τις δύο τελευταίες μέρες.

Το 87% των 20.000 περίπου ατόμων που έχουν λάβει μέρος στην ψηφοφορία της «Mundo Deportivo» απάντησαν θετικά στην ερώτηση: «Θα αγόραζες τον Κασίγιας για την Μπαρτσελόνα;»

Μάλιστα, την ψηφοφορία συνόδευσε καταιγισμός μηνυμάτων από οπαδούς, με τα περισσότερα να εκθειάζουν τον Ισπανό τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης και άλλα να αναφέρουν την πιθανότητα μεταγραφής ως εκδίκηση για περιπτώσεις παικτών που είχε «κλέψει» στο παρελθόν η Ρεάλ απ’ την Μπαρτσελόνα.

Όσο για τους 2.500 περίπου που έχουν πει «όχι» μέχρι τώρα, σχολιάζουν πως ο Κασίγιας δεν είναι στην κατάλληλη ηλικία για να αποκτηθεί, αλλά και ότι θα μεταφέρει το «κακό κλίμα» απ’ τη Μαδρίτη, αφού οι τάσεις φυγής του απ’ τη Ρεάλ συνοδεύτηκαν από έντονο παρασκήνιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: