Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ούμπιντες: «Πολύ δύσκολα πια»

Ούμπιντες: «Πολύ δύσκολα πια» Ο Χαβιέ Ούμπιντες μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 παραδέχθηκε ότι δύσκολα μπορεί να… γυρίσει το εις βάρος του Ατρομήτου 3-1 από την Αλκμάαρ για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Χαβιέ Ούμπιντες στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:

«Όλοι περιμέναμε να κερδίσουμε αλλά… Το πρώτο ημίχρονο ήρθε 0-0 αλλά στο δεύτερο δεν κάναμε καλή δουλειά και τώρα με το 3-1 εις βάρος μας τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η Άλκμαρ ξέραμε ότι έχει καλούς παίκτες και είναι επικίνδυνη. Έχουμε 90 λεπτά μπροστά μας, αλλά ξέρουμε ότι το να το γυρίσουμε το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα παιχνίδι και οφείλουμε να προσπαθήσουμε. Πάντως, σαν σκορ το 3-1 είναι πιο δύσκολο να ανατραπεί από το 21. Θα πάμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή δουλειά. Αν πετύχουμε τρία γκολ», τόνισε για το χθεσινό παιχνίδι και την ρεβάνς και κατέληξε σχολιάζοντας τα αμυντικά προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν…

«Δεν είναι προβλήματα μόνο της άμυνας. Είναι όλη η ομάδα που φαίνεται να έχει πρόβλημα και όλη η οποία που πρέπει να δουλεύει. Όπως και στην επίθεση αν πετύχουμε γκολ είναι δουλειά όλης της άμυνας. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα κοιτάξουμε μετά το δεύτερο παιχνίδι με την Αλκμααρ», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: