Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πήραν αναβολή Δαμιανίδης και Τζεβελέκης!!

Δεκαπενθήμερη αναβολή ζήτησαν και πήραν από το Τριμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Δαμιανίδης και ο Θανάσης Τζεβελέκης, αναφορικά με την υπόθεση των χρεών της ΚΑΕ Άρης προς το Δημόσιο.

Οι δύο πρώην παράγοντες της ΚΑΕ είχαν συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα και είχαν πάρει τριήμερη προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Η υπόθεση πήρε 15μερη αναβολή και θα συζητηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου. Δαμιανίδης, Τζεβελέκης ελπίζουν ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τότε η νέα ρύθμιση της ΚΑΕ με το Δημόσιο, στο πλαίσιο της υπαγωγής στο Άρθρο 99, διαφορετικά θα ζητήσουν νέα αναβολή.

Ο Γιάννης Δαμιανίδης έδωσε το «παρών» μαζί με το νομικό του εκπρόσωπο Σπύρο Χριστοδορίδη, ενώ ο Θανάσης Τζεβελέκης εκπροσωπήθηκε από τον Γιώργο Οικονόμου. Ο Σπύρος Χριστοφορίδης μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε. «Ουσιαστικά, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μία αναβολή, ώστε να μπορέσουμε να προσκομίσουμε περισσότερες αποδείξεις.

Η περίπτωση του μπάσκετ είναι παρόμοια με αυτή του ποδοσφαίρου, απλά εδώ μιλάμε για κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σχετικά με τη μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο. Αν το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνωμοδοτήσει θετικά και τηρηθούν κανονικά οι διακανονισμοί, τότε δε θα υπάρχει πρόβλημα» τόνισε μεταξύ άλλων. «Όμως, θα περιμένουμε μέχρι τότε». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: