Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μόντριτς: «Πάω στη Γιουνάιτεντ, αν…»

Έτοιμος να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Λούκα Μόντριτς, καθώς στην Κροατία αποκαλύπτουν συζητήσεις που είχε στην εθνική ομάδα της χώρας.

Μόντριτς: «Πάω στη Γιουνάιτεντ, αν…»
Στην αποκάλυψη πως ο Λούκα Μόντριτς είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε η κροατική ιστοσελίδα «Jutarnji.hr».

Το δημοσίευμα του εν λόγω σάιτ επικαλείται πληροφορίες που προκύπτουν από τις συζητήσεις που είχε ο διεθνής χαφ στην πρόσφατη συγκέντρωση της εθνικής Κροατίας.

«Εάν συμφωνήσουν οι δύο σύλλογοι, τότε είμαι έτοιμος να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», φέρεται να είπε ο 27χρονος παίκτης.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα δώσουν 30 εκατ. ευρώ για να μπορέσουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση της «βασίλισσας».

Ωστόσο, οι πιθανότητες ο Μόντριτς να παίξει στο «Ολντ Τράφορντ» λιγοστεύουν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο με τρεις μήνες! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: