Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Είχαμε συγκέντρωση και πειθαρχία στο πρώτο μέρος»

Στη συγκέντρωση και στην πειθαρχεία που είχε στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος κόντρα στην Αλκμααρ στάθηκε ο Βαγγέλης Νάστος, παρά την ήττα από την ολλανδική ομάδα με 3-1 για τα πλέι οφ του Europa League.

«Είχαμε συγκέντρωση και πειθαρχία στο πρώτο μέρος»
Ο αμυντικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του ρίσκαρε μετά το πρώτο γκολ, όμως πιστεύει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά: «Είναι ένα κακό σκορ. Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, με συγκέντρωση και πειθαρχία. Δεν κινδυνέψαμε. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, ρισκάραμε παραπάνω.

Δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε και δεύτερο. Με το πέναλτι τα παίξαμε όλα για όλα στη συνέχεια, αλλά, δυστυχώς, το τρίτο τέρμα μας αφήνει πικρία.

Είναι δύσκολα πλέον. Θα το παλέψουμε. Δεν τα παρατάμε. Θα τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει».

Ο Ελίνι Δημούτσος συμπλήρωσε πως: «Θέλαμε σήμερα ένα καλό σκορ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο μέρος, ήμασταν καλοί και είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο, μετά το γκολ, παίξαμε άναρχα.

Πιστεύω ότι ήταν καθοριστικό το γκολ που δεχτήκαμε για την εξέλιξη του αγώνα. Θα το παλέψουμε στην Ολλανδία, παρότι βρισκόμαστε με "την πλάτη στον τοίχο".

Τώρα θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή με τον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Λαζαρίδης τόνισε πως: «Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου, δεν μπήκαμε καλά. Είναι ένα δύσκολο σκορ, αλλά θα πάμε στην Ολλανδία για να τα δώσουμε όλα.

Έπρεπε να πετύχουμε ένα γκολ μετά το 2-1, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα πάμε για το καλύτερο».

Τέλος, ο Πίτου Γκαρσία επισήμανε πως: «Πιστεύω ότι πήγαμε καλά. Κάναμε λάθος σε δυο-τρεις φάσεις και δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Η Αλκμααρ είναι πιο έμπειρη και πιο καλή ομάδα από εμάς, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και όλα γίνονται.

Υπάρχουν πιθανότητες. Στον Εργοτέλη κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος και το πληρώσαμε. Γενικά, όμως, παίξαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: