Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τα αποκαλυπτήρια του μπασκετικου Παναθηναϊκού!

Τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα της ομάδας τους στο ΟΑΚΑ για τη νέα σεζόν, το φιλικό κόντρα στην Αστάνα, μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Τα αποκαλυπτήρια του μπασκετικου Παναθηναϊκού
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα δουν για πρώτη φορά την ομάδα τους φέτος να αγωνίζεται εντός έδρας, στο ΟΑΚΑ, στον φιλικό αγώνα με την Αστάνα από το Καζακστάν, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 19:00.

Η διάθεση των εισιτήριων ξεκίνησε και γίνεται από τα εκδοτήρια της Θύρας 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» (καθημερινές 10π.μ - 6μ.μ, Σάββατο 11π.μ- 5μ.μ, Κυριακή 11π.μ-3μ.μ), καθώς επίσης μέσω Viva.gr, αλλά κι από τα γραφεία της Viva.gr (“The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 και Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος).

Δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Π5 και στο σταθμό «Ειρήνη».

Τα εισιτήρια τιμώνται στα 10 ευρώ, με εξαίρεση τις courtside seats (30 ευρώ) και τις λευκές πολυθρόνες στο παρκέ (50 ευρώ). Οι προνομιακές θέσεις, κοντά στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο της ομάδας, ειδικά για τον αγώνα με την Αστάνα, διατίθενται σε τιμή γνωριμίας, ώστε ο κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις προσπάθειες της ομάδας από απόσταση αναπνοής.

Επίσης, για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης με την Αστάνα, ισχύουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2013-2014.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: