Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Θα ξεκολλήσει από το… Αγρίνιο ο Ολυμπιακός;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, αλλά κι αυτό που ακολουθεί με την Άντερλεχτ.
Την περασμένη αγωνιστική ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του γκέλα στο πρωτάθλημα. Άφησε δυο βαθμούς στο Αγρίνιο στο ματς με τον Παναιτωλικό.
Και το ερώτημα είναι τι θα γίνει τώρα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Θα… ξεκολλήσει από την προηγούμενη γκέλα, κάνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα; Ή θα γίνει ντουμπλάρισμα στις απώλειες;
Με καλά ημίχρονα
Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να πιάσει σταθερή απόδοση σε μια σειρά αγώνων. Με τον Παναιτωλικό, για παράδειγμα, δεν ήταν καλός. Νωρίτερα, όμως, είχε κάνει και κάποια καλά ημίχρονα στο πρωτάθλημα.
Ο Πανιώνιος, από την άλλη πλευρά, θα παλέψει να φύγει από το γήπεδο με αποτέλεσμα.
Να το κλειδώσει νωρίς
Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να ξεκινήσει με γρήγορο γκολ και να κλειδώσει το παιχνίδι όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να κάνει μετά, όπως είναι λογικό, συντήρηση δυνάμεων για τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Το αν τα καταφέρει είναι κάτι που απομένει να το δούμε στο γήπεδο. Όπως είπαμε ο Πανιώνιος δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Και ειδικά στην έδρα του.
Κρίνονται πολλά
Για τον Ολυμπιακό, λοιπόν, αυτή η τριάδα εκτός έδρας αγώνων σε πρωτάθλημα και τσάμπιονς λιγκ θα κρίνει πολλά. Από Αγρίνιο, Νέα Σμύρνη και Βέλγιο θα εξαρτηθούν αρκετά πράγματα. Το πρώτο στραβοπάτημα, πάντως, έγινε κόντρα στον Παναιτωλικό.
Και αναμένεται να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να ρεφάρει με τον Πανιώνιο. Για να το πετύχει, πάντως, θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη έμπνευση κι αποτελεσματικότητα στην επίθεση, σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο Αγρίνιο.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: