Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστρέφει… ενισχυμένος!

Ο Ολυμπιακός άφησε πολλές υποσχέσεις με την παρουσία του στο Rixos Cup και επιστρέφει ενισχυμένος στην Αθήνα. Τα κέρδη και οι… προσθήκες Σπανούλη και Μπέγκιτς που πάνε Βραζιλία.

Επιστρέφει… ενισχυμένος
Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να αισιοδοξεί. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τα προβλήματα και τις απουσίες παρουσίασαν ένα άκρως ενθαρρυντικό πρόσωπο στο Rixos Cup, το οποίο και κατέκτησαν νικώντας χθες με 87-86 τη γηπεδούχο Μπεσίκτας στον τελικό.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέφει κερδισμένη από την Κωνσταντινούπολη. Και δεν αναφερόμαστε στις τρεις νίκες επί των Μπουντιβέλνικ, Αναντολού Εφές και Μπεσίκτας, ούτε τον τίτλο που κατέκτησε, αλλά στα αγωνιστικά κέρδη. Όπως την ανταπόκριση της ομάδας παρά τις απουσίες με κυριότερη αυτή του Σπανούλη. Τα ηγετικά προσόντα που έδειξε ο Σλούκας και τη δυναμική επιστροφή του Μάντζαρη. Το «γέμισμα» της ρακέτας σε άμυνα κι επίθεση από Ντάνστον και Σίμονς, που κερδίζουν τις εντυπώσεις, μαζί με τον… ιπτάμενο Πέτγουεϊ. Την παρουσία του Λοτζέσκι που χθες πέτυχε το νικητήριο καλάθι και «μίλησε» στις κρίσιμες στιγμές. Το γρήγορο… ξεψάρωμα των μικρών, με πρώτο τον Παπαπέτρου. Και το χαρακτήρα πρωταθλητή που συνεχίζει να βγάζει στα δύσκολα η ομάδα, ανατρέποντας διαφορές 16 πόντων με την Μπουντιβέλνικ και 15 με την Μπεσίκτας.

* Ο Έισι Λο τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο στο χθεσινό ματς και δεν επέστρεψε στο ματς. Δεν φαίνεται, πάντως, κάτι ανησυχητικό.

Μπαίνουν και… ταξιδεύουν

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα από την Πόλη και από αύριο οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Αθήνα μέχρι την αναχώρηση για τη Βραζιλία και το διπλό τελικό του Διηπειρωτικού απέναντι στην Πινιέιρος Σκάι (4 και 6 Οκτωβρίου). Στο Σάο Πάουλο θα είναι σίγουρα ο Μίρζα Μπέγκιτς, που φτάνει σήμερα στην Ελλάδα μετά την άδεια που είχε λόγω Ευρωμπάσκετ, ενώ πιθανότατα παρών θα είναι και ο Βασίλης Σπανούλης. Η αποθεραπεία του αρχηγού εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά και σταδιακά θα μπει στις προπονήσεις για να αποκτήσει ρυθμό εν όψει και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Πάντως είναι αμφίβολο αν θα παίξει στη Βραζιλία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: