Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

«Ασπρόμαυρες» ευχές στον Κίτσιου!

Τα χρόνια πολλά στον Στέλιο Κίτσιου είπε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης.

«Ασπρόμαυρες» ευχές στον Κίτσιου
Ευχές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος σήμερα (Σάββατο, 28/9) έχει γενέθλια.

Ο μέσος του «Δικέφαλου του βορρά» σήμερα κλείνει τα 20 του χρόνια και η ομάδα του, του εύχεται υγεία και καλή τύχη σε κάθε επίπεδο.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σάιτ της ΠΑΕ:

«Τα 20 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Στέλιος Κίτσιου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία, τύχη και προσωπική και επαγγελματική ευτυχία! Η φετινή χρονιά, που δείχνει να είναι η χρονιά καθιέρωσης του αμυντικού του ΠΑΟΚ, δείχνει να είναι σημαδιακή για το Στέλιο.

Ο Στέλιος Κίτσιου έχει γεννηθεί στις 28.9.1993 στην Μενεμένη της Θεσσαλονίκης, όπου και μεγάλωσε. Το 2007 εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ και υπήρξε βασικότατο στέλεχος των Κ17 και Κ20 ομάδων, πριν υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ στις αρχές του 2012. Η σεζόν 2012-13 του έφερε το ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και κάποιες συμμετοχές, όχι όμως όσες ίσως φανταζόταν. Ωστόσο πρόλαβε στα καθοριστικά πλέι-οφ και ιδιαίτερα στον τελευταίο κρίσιμο αγώνα στα Γιάννενα να μπει στη θέση του τραυματία Κωνσταντινίδη στη θέση του δεξιού μπακ.

Η εμφάνισή του και η προσωπικότητα που έβγαλε στο γήπεδο, ήταν το διαβατήριο για ένα τελευταίο… “τσεκάρισμα” από τον Χουμπ Στέφενς, για να κερδίσει θέση στο αναβαθμισμένο ρόστερ της σεζόν 2013-14. Παράλληλα κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων, με την οποία “άνοιξε λογαριασμό” και στα γκολ!
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: